Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 8

Volgende

ASSISTANT PRODUCTMANAGEMENT

378406047

Via AGO Jobs & HR

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ASSISTANT PRODUCTMANAGEMENT

Functieomschrijving

Onze klant is op zoek naar een Product Management Assistant. Je zal de Product Manager ondersteunen bij productlanceringen. Marktanalyses, concurrentieanalyse, bekijken hoe product in markt staat, enz. zijn taken die jij zal worden toegewezen. Je zorgt dus voor een nauwkeurige administratieve ondersteuning van alle acties van de product manager. Je assisteert ook in het opmaken van plannen om een product te lanceren. Je houdt de master data up to date bij elke verandering Je functioneert als aanspreekpunt voor de (vernieuwde) productlijn, zowel intern als extern.

Profiel

Je dient een hoger diploma op zak te hebben (Bachelor of Master). Ervaring is zeker een grote troef maar schoolverlaters met maturiteit en een sterke stage kunnen zeker ook in aanmerking komen! Je kan je vlot uit de slag trekken in het Nederlands-Frans-Engels. Verder woon je op een haalbare afstand van groot regio Waregem.

Aanbod

We bieden je een uitdagende functie binnen een internationaal bedrijf. Hierbij geldt de filosofie dat kansen zelf gecreëerd worden door inzet. Je krijgt een passend salaris naar opleiding en competenties, aangevuld met extralegale voordelen.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Product management
  • Sector: Textiel, Leder en Kledij
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Product management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.