Terug naar zoekresultaten
Agentschap Zorg en Gezondheid

Arts

Agentschap Zorg en Gezondheid | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Het Agentschap Zorg en Gezondheid heeft als missie om samen te werken met alle belanghebbenden aan een betere zorg en meer gezondheid. We willen dit bereiken door mensen uit te nodigen om gezond te leven en hen hierbij te ondersteunen. We beschermen hen tegen besmettelijke ziektes en een ongezond milieu en maken de tijdige opsporing van een aantal ziektes mogelijk. We dragen bij tot een netwerk van kwaliteitsvolle zorg voor en rond mensen die het nodig hebben. Met de Vlaamse sociale bescherming brengen we de betaalbaarheid van de zorg in het bereik van onze medeburgers.

Om dit alles te realiseren erkennen en financieren we organisaties, zorgverleners en voorzieningen. We doen alles in partnerschap en in gedeelde verantwoordelijkheid met hen, met andere overheden én met de mensen zelf. Extra aandacht gaat daarbij naar de meest kwetsbaren.

 

Arts

Functieomschrijving

Met je collega’s en jouw specifieke geneeskundige expertise geef je mee vorm aan beleidsvoorstellen in de sector van de ziekenhuizen en fysieke revalidatie, inclusief het uitwerken van nieuwe of het aanpassen van bestaande regelgeving voor deze sectoren. Je schrijft mee aan het toekomstig (kwaliteits)beleid van de ziekenhuizen in Vlaanderen, je geeft mee vorm aan het toekomstige zorglandschap in Vlaanderen. Ben je gedreven, hou je van samenwerken en heb je een goed zicht op hoe het zorgbeleid vormgegeven moet worden? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarde:

- Je hebt een masterdiploma geneeskunde.


 

Aanbod

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van arts met bijhorende salarisschaal A121.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Er wordt een arbeidsmarkttoelage voor artsen en arts-specialisten toegekend. Lees er meer over https://overheid.vlaanderen.be/BVR_Deel07-T2 (afdeling 20).
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).
Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Arts, Overheid' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.