Werken voor Star Wars ... het kan!

Op zoek naar een job en vind je België te klein? Reik dan naar de sterren en vind werk in een galaxy far, far away... of toch in San Francisco, want Lucasfilm zoekt enthousiaste en getalenteerde medewerkers.

18 maart 2016

Delen

Zegt Lucasfilm je niets? Dan is het misschien goed om te weten dat zij de studio zijn die ons Star Wars en Indiana Jones brachten en zullen brengen.

Vervolg

Na het succes van Star Wars: Episode VII: The Force Awakens, het zevende deel van de science fiction-reeks, gaan nu de opnames voor het achtste deel van start. Vind je werk bij Lucasfilm dan zou het wel eens voor een langere termijn kunnen zijn, want er komt ook een negende deel, het gaat namelijk om een trilogie. Hiervoor zullen Lucasfilm, Walt Disney Pictures en Bad Robot Productions weer de handen in elkaar slaan.

Werk genoeg dus met bijna elk jaar een nieuwe Star Wars-film in de pijplijn en de mogelijkheid tot spin-offs, prequels en reboots. Verder kondigden ze nog aan dat ze ook de Indiana Jones-franchise nieuw leven gaan inblazen en met een nieuwe film rond de actieheld op de proppen gaan komen.

Jobs

Het is dus geen verrassing dat het filmbedrijf de beste werknemers wil aanwerven en investeert in talent. Waar ze naar op zoek zijn? Alles. Ze zoeken medewerkers voor allerlei soorten posities. Van film extra’s, fotospecialisten tot marketinggoeroes en video game designers.

Zie je een bijrol in de film wel zitten, dan moet je wel beschikbaar zijn om in het Verenigd Koninkrijk te werken, en kan je best een trip naar de Verenigde Staten plannen, want de meeste kandidaten zullen daar geselecteerd en aangeworven worden, terwijl de opnames lopen.

In ruil krijg je wel een unieke ervaring en de kans om deel uit te maken van een franchise die filmgeschiedenis schreef (én schrijft).

Interesse? Waag je kans!  

(sjv) – Bron: Inside The Magic / Inquisitr 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.