Waarom is Accent Jobs voor David een Great Place To Work?

Gisteren vond de bekendmaking van het onderzoek van Great Place To Work plaats. ‘De organisatie biedt erkenning aan toonaangevende werkplekken in meer dan 45 landen op zes continenten.’ Met trots mogen wij jullie melden dat Accent Jobs dit jaar de eer kreeg om de titel voor de 13e keer op rij op ons palmares te plaatsen.

11 maart 2015

Delen

"Het is meer dan enkel mijn werk: het is mijn passie, mijn hobby… mijn leven!" David Engelen (Quality Sales Manager bij Accent Construct)

Met trots mogen wij jullie melden dat Accent Jobs ook dit jaar weer de eer kreeg om de titel van Great Place To Work (voor de 13e keer op rij) op ons palmares te plaatsen. Dit in de categorie voor bedrijven met meer dan 500 werknemers. David Engelen werkt al meer dan vijf jaar voor Accent Jobs. Hij vertelt ons met plezier waarom Accent Jobs voor hem een Great Place To Work is.

In den beginne… 

David, vertel ons eens iets meer over jouw begindagen bij Accent Jobs.

David: “Begin mei 2009 vond ik het perfecte bedrijf voor mij: Accent Jobs. Ik kreeg meteen de kans om een kantoor in Genk te runnen, waarna ik heel snel doorgroeide. Het motiveren van mijn collega’s, daar werd ik gelukkig van. Dankzij die eigenschap en omdat ik ondertussen goede resultaten bleef behalen, kreeg ik de kans om op managementniveau te werken.”

En zo geschiedde… 

En nu werk je als Quality Sales Manager voor Accent Construct?

David: “Klopt. In deze functie draag ik de eindverantwoordelijkheid voor iedere interne opleiding die onze collega’s krijgen bij Accent Construct. Accent Construct, een niche binnen de groep Accent Jobs, is opgericht in 2007 en marktleider in het plaatsten van kwalitatieve bouwarbeiders op vaste basis.”

Accent Jobs = Great Place To Work 

Accent Jobs werd voor de 13e keer op rij Great Place To Work. Waarom is Accent Jobs voor jou de beste werkgever van 2015?

David: “Voor mij persoonlijk is dé voornaamste reden waarom Accent Jobs een Great Place To Work is, de doorgroeimogelijkheden voor iedereen met ambitie en de juiste capaciteiten. Ook de investeringen die Accent Jobs doet in zijn medewerkers zijn onuitputtelijk. Zo heb ik gedurende mijn vijfjarige tewerkstelling reeds tientallen opleidingen mogen volgen, zowel intern als extern.”

Van welke opleidingen heb jij het meest opgestoken?

David: “De twee meest memorabele opleidingen zijn het Accent Leadership Program en The Creativity Class van de Vlerick Business School. Via het Leadership Program volgde ik de Krauthammer Management Training en staat er volgend jaar een Vlerick-training op mij te wachten. The Creativity Class van de Vlerick Business School was de absolute top. Een week lang werden we ondergedompeld in het creatief ondernemen. We kregen tijdens deze sessie de opdracht om een business concept uit te denken, verband houdend met HR in de 21ste eeuw. Hier kwamen mijn team en ik met het winnende idee op de proppen. De nieuwe job-app Swop! Deze is ondertussen ontwikkeld door Accent Jobs en nu al razend populair.”

Swop The Job You Love 

Zo kwam de Swop-app dus tot stand! Ziet de toekomst van de app er rooskleurig uit of blijven jullie voorlopig teren op het eerste succes?

David: “Swop is gebaseerd op de populaire dating-app Tinder. Swipen is liken, met andere woorden. De app maakt het niet alleen zeer eenvoudig maar ook uiterst plezant om al swipend de job van je dromen te vinden. De eerste 40.000 sollicitaties zijn een feit. Binnenkort komt er een versie 1.1 aan met heel wat nieuwe features en mogelijkheden. Onze ‘Swop’ slaat sterk aan bij jobstudenten, dus misschien hebben we voor hen iets speciaals in petto de komende maanden…”

Spannend! Afwachten dus. David, bedankt voor dit gesprek. Dan rest mij alleen nog maar jouw conclusie te vragen.

David: “Ja! Graag gedaan. Met plezier eindig ik met de finale reden waarom Accent Jobs voor mij een Great Place To Work is: If you love your job, you never have to work a day in your life! Het is meer dan enkel mijn werk: het is mijn passie, mijn hobby… mijn leven! Bedankt Accent Jobs!” 

Zin om zelf aan de slag te gaan bij Accent Jobs? Bekijk dan zeker onze interne vacatures!  

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.