VIDEO: Zo willen wij ook verrast worden op het werk

Een onverwacht ijsje of stuk taart op kantoor is dan wel een leuke verrassing, maar het kan nog véél beter. De medewerkers van dit marketingbedrijf in Manchester worden op een toch wel erg spectaculaire wijze beloond voor hun hard labeur.

18 juli 2017

Delen

De medewerkers geloofden hun ogen niet toen ze ‘s ochtends op kantoor kwamen. Hun monden vielen open van verbazing. De reden? De bazen wilden iedereen bedanken voor het succesvolle jaar en lieten ’s nachts maar liefst 125.000 plastic ballen leveren.

Gigantisch ballenbad

De kantoorruimte van What Marketing in Manchester werd binnen de kortste keren omgetoverd tot één groot ballenbad. Het was voor de werknemers geen evidentie om tot aan hun bureau te geraken en erg veel gewerkt werd er die dag ook niet. In onderstaand videofragment krijg je een idee. Het wordt pas echt hilarisch als de gebrilde medewerker met ballen bekogeld wordt terwijl hij een telefoongesprek voert.

 

 

 

Achter de schermen

Wil je weten hoe dit allemaal tot stand is gekomen? Hoeveel bigbags met ballen er aangeleverd werden? En hoeveel tijd dat in beslag nam? Dan moet je ook onderstaand making off-fragment bekijken. Wat de bazen niet wisten was dat Ball Mania ook hun kantoor gevuld had...

 

 

 

(em)  

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.