VIDEO: Wat is duiken op de werkvloer?

Duiken staat voor de belangrijkste werkactiviteiten die je volle aandacht vereisen. Voorbeelden zijn een belangrijke vergadering voorbereiden of een offerte voor een klant opstellen. Met de komst van artificiële intelligentie en robots zullen medewerkers die het duiken onder de knie hebben hét onderscheid kunnen maken op de moderne werkvloer.

28 januari 2019

Delen

Dive At Work

Alles moet tegenwoordig sneller gaan. En ook moeten we meer produceren in minder tijd. De technologische hulpmiddelen die ons worden aangereikt, lijken soms meer in de weg te staan dan dat ze efficiënt zijn.

Nadenken!

Er wordt zoveel van de werknemer verwacht, dat het gemakkelijker is om niet meer na te denken en snel, snel wat taken af te werken. Terwijl dat nadenken zo ongeveer nog het enige is dat ons nog onderscheidt van robots. Er moet dus dringend iets gebeuren.

We moeten niet alleen tijd vrijmaken, we moeten ook uitzoeken hoe je het meest waardevol met je werktijd kunt omgaan. De vraag is natuurlijk of we wel wíllen nadenken. Zijn we nog bereid om de nodige tijd te nemen zodat we alle gedachten op een rijtje kunnen zetten?

 

 

4 nuttige tips

  1. Pak uitstelgedrag aan
  2. Sla nooit een lunchpauze over
  3. Vermijd infobesitas
  4. Bouw eigen kwaliteitstijd in

(tc) - Meer info: Dive At Work 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.