Verdien geld met je baard

Je kan wel een bijverdienste gebruiken, maar je wil hier liefst zo weinig mogelijk voor doen? Overweeg dan eens om geld te verdienen met een baardvertentie.

4 juli 2013

Delen

baardvertentie

Ben jij in het bezit van een mooie baard of droom je ervan om dat gezichtshaar eindelijk eens te laten staan en hiervoor nog betaald te worden ook? Dan is de baardvertentie echt iets voor jou. Dit nieuwe reclamemedium, uitgevonden door het Amerikaanse advertentiebureau Cornett-IMS, bestaat uit een simpel 'baardbordje' dat mannen aan hun sik, puntbaardje of weelderige baardgroei moeten bevestigen.

'Epic beard'

Levend reclamepaneel spelen met je baard levert je zo'n vijf dollar per dag op, wat niet heel weinig is als je weet dat je er werkelijk niets voor moet doen. Let wel, je moet in het bezit zijn van een 'epic beard', dat wil zeggen dat je mensen fascineert met jouw geweldige gezichtsbegroeiing.

Volgens bedenker Whit Hiler stromen de sollicitaties van mannen met 'epische baarden' binnen. Hij is er dan ook van overtuigd dat dit dé nieuwste hype wordt in de reclamewereld.

Neem een kijkje op de website Beardvertising.com.

(nm) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.