Top Employers 2012: welke werkgevers zorgen best voor hun mensen?

Het CRF Institute presenteert met trots de 45 Belgische Top Employers 2012, een prestigieuze en onafhankelijke titel voor ondernemingen in binnen- en buitenland waar werknemers uitstekende arbeidsvoorwaarden en carrièreperspectieven vinden.

2 maart 2012

Delen

Top Employers 2012

CRF peilt in zijn onderzoek bij bedrijven naar arbeidsvoorwaarden, opleiding en training, interne promotiekansen, werksfeer en -omstandigheden en bedrijfscultuur. Dat doet het via een uitgebreide onderzoek aan HR-managers en een controleronde met bedrijfsrevisor Grant Thornton.

Employer of choice

Hans Rothweiler, directielid CRF Institute: “Via deze methode hebben we afgelopen jaar zo’n 700 bedrijven beoordeeld. Daarbij zijn objectiviteit en onafhankelijkheid cruciaal. Deze certificering is een erkenning voor goed werkgeverschap en zo onderscheiden de bedrijven zich als een “employer of choice”.

Wie sterk scoort in de vijf criteria, krijgt meer dan een bekroning door CRF. “Bedrijven die investeren in HR, scoren gewoon beter. Zo leveren inspanningen in training en ontwikkeling gewoon dubbel op: ze maken werknemers op termijn sterker én overtuigen vandaag al meer kandidaten om hun kans te wagen”, volgens Rothweiler.

De Top Employers van 2012

>> Raadpleeg de Top Employers Selectie Tool

(kv) - Meer info: www.topemployers.be 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.