t-heater helpt muzikaal talent vooruit met Poppitch-sessies

Dit najaar organiseert t-interim via zijn kunstenaarsafdeling t-heater de ‘Poppitch sessies’ in Vlaanderen en de ‘Demopitch sessies’ in Wallonië. Dit zijn gratis groepssessies waarin t-heater, Poppunt en Court Circuit samen met enkele bekende Belgische artiesten dieper ingaan op een loopbaan als muzikant.

28 november 2014

Delen

dj's maken muziek
Slongs Dievanongs, Franky DSVD en Jason Dousselaer zetten startende muzikanten op weg.

Jong talent de kans geven om te groeien door hen bij te staan op muzikaal, professioneel en juridisch vlak. Dat is het idee achter de Poppitch-sessies die t-interim met de steun van Poppunt al enkele jaren in Vlaanderen organiseert.

Het succes van die sessies zette het interimbedrijf ertoe aan om een partner te zoeken aan de andere kant van de taalgrens. Dat werd Court Circuit, het promotiecentrum voor muziek in Franstalig België.

Poppitch

De Waalse Demopitch-sessies vonden vorige week plaats. De experts van t-heater en de popadviseurs van Court Circuit ondersteunden beginnende artiesten met muzikaal, professioneel en juridisch advies. Elke band, producer of artiest liet ook een demo van zijn werk horen, waarna ze feedback kregen van professionals uit de muzieksector.

In Vlaanderen vinden de Poppitch-sessies volgende week plaats. De Antwerpse rapster Slongs Dievanongs, Franky De Smedt-Van Damme van Channel Zero en Jason Dousselaer van Teddiedrum zijn de ervaringsdeskundigen van dienst op de Poppitch-sessies die doorgaan in Antwerpen, Brussel en Gent.

Waar & wanneer?

  • Antwerpen: Trix op maandag 1 december in aanwezigheid van Slongs Dievanongs
  • Brussel: Huis 23 in de Ancienne Belgique op dinsdag 2 december in aanwezigheid van Franky De Smedt-Van Damme (Channel Zero)
  • Gent: Zebrastraat 32 op woensdag 3 december in aanwezigheid van Jason Dousselaere (Teddiedrum)

(wv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.