Ruim 1.000 openstaande jobs op Career Launch Leuven 2016

Op woensdag 23 november organiseert Jobat zijn Career Launch in Leuven. Een dertigtal werkgevers biedt er in totaal meer dan duizend openstaande jobs aan: van IT en techniek tot marketing en HR.

20 november 2016

Delen

Career Launch is het grootste job event in zijn soort. Er gaat bij elke editie een behoorlijke wervingscampagne aan vooraf via tv, radio, print en online. Voor elke editie van Career Launch schrijven duizenden gegadigden zich in, zowel actieve als passieve werkzoekenden. Zij ontmoeten er tientallen organisaties. Onder de deelnemende werkgevers bevinden zich voor deze editie onder meer Nike, Audi Brussel, Beobank, Cegeka, ZEB, t-office, Tessenderlo Group en De Politie.

Diverse profielen van werkgevers dus, maar ook erg diverse openstaande functies. Die gaan van IT en techniek tot HR, marketing, administratieve en financiële profielen.

Pitch perfect

Voor de deelnemers gaat het overigens om meer dan alleen de ontmoeting met de werkgevers voor de openstaande jobs. Career Launch stelt de aanwezige bedrijven in staat om ook hun werkgeversmerk prominent naar voren te brengen. In de loop van de dag worden er bovendien een tiental workshops georganiseerd. Die gaan over ‘zelfzeker solliciteren’, maar ook over ‘zelfvertrouwen tijdens je zoektocht naar werk’.

VDAB biedt voor deze editie een nieuwigheid in de vorm van 'Pitch Perfect’. Hierbij leren werkzoekenden om in een paar seconden een goede eerste indruk te maken bij een werkgever en hun troeven in de verf te zetten. Met als doel deze tips onmiddellijk toe te passen bij een werkgever op Career Launch.

Inschrijven is gratis op Career Launch en gebeurt op Jobat.be. Via Jobat.be kan je als kandidaat ook je cv uploaden of updaten. Via het inschrijvingsnummer op het ticket van de werkzoekende kunnen recruiters op de beurs dan meteen online je cv raadplegen. Kortom, alles om een perfecte match mogelijk te maken.

Praktisch:

(wv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.