Kevin Vandenbergen (25) is dé Interim 2011

Voor het vijfde jaar op rij verkoos Synergie de beste uitzendkracht van het jaar. Uit 18 genomineerden werd Kevin Vandenbergen uit Temse als overduidelijke winnaar gekozen.

12 februari 2013

Delen

Kevin Vandenbergen

De 25 - jarige Kevin Vandenbergen uit Temse is van opleiding criminoloog. Toch ging hij na zijn studies in een heel andere sector aan de slag. Via het uitzendkantoor Synergie kwam hij terecht bij VAB, waar hij zich als bijstandsverlener bezighoudt met pechoproepen. En die job lijkt hem goed af te gaan, want dit jaar is hij door maar liefst 3000 internet-stemmers verkozen tot beste uitzendkracht van 2011. Bovenop de titel, kreeg hij als extraatje een vast contract aangeboden van VAB.

De beste Poetshulpen van 2011

Met de verkiezing wil Synergie, dat jaarlijks 24.000 tijdelijke uitzendkrachten tewerkstelt, de sector onder de aandacht brengen en benadrukken dat het belangrijk is voor het succes van bedrijven.

Naast de interim 2011, werden ook nog drie poetshulpen in de bloemetjes gezet. Julia Reumers (kantoor Schoten), Heidi Lagrou (kantoor Brugge) en Nancy Peeters (kantoor Schoten) werden ook bedankt voor hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.

De Synergie poetshulpen 2011 

(mw)  

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.