Jobat Career Launch, moeder van alle jobbeurzen

Op woensdag 23 maart organiseert Jobat zijn Career Launch in Brussel. Tientallen bedrijven komen in contact met werkzoekenden. Die laatste kunnen er gratis werkgevers ontmoeten én deelnemen aan workshops.

21 maart 2016

Delen

Tijdens Career Launch kan je als werkzoekende in contact komen met tientallen bedrijven.

Jobat Career Launch bestaat intussen al bijna twintig jaar. Hiermee is het zowat de moeder van alle jobbeurzen. Het concept is bekend: tientallen bedrijven ontmoeten zowel actieve als passieve, werkzoekenden. Onder de deelnemende werkgevers bevinden zich onder meer Van Marcke, ZEB, Sibelga, VDAB, Damart, De Lijn, Fluxys en De Politie. Diverse profielen dus.

Workshops

Voor elke editie van Career Launch schrijven telkens duizenden gegadigden zich in. Voor de deelnemers gaat het overigens om meer dan alleen de ontmoeting met al deze organisaties. In de loop van de dag worden er een tiental workshops georganiseerd. Die gaan over efficiënt solliciteren en personal branding, maar ook over hoe je als kandidaat kan inschatten of een bedrijf wel bij je past.

Inschrijven

Inschrijven is gratis op Career Launch en gebeurt op jobat.be/careerlaunch. Via Jobat kan je als kandidaat ook je cv uploaden of updaten. Via het inschrijvingsnummer op het ticket van de werkzoekende, kunnen recruiters op de beurs dan meteen je cv online raadplegen. Of hoe online en offline hand in hand gaan.

Praktisch

  • Wanneer? Woensdag 23/03 van 11u tot 19u.
  • Waar? Brussels Kart Expo
  • Inschrijven? Via jobat.be/careerlaunch  

(wv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.