Idool 2011

Kevin: 'Geld is niet belangrijk'

Idool 2011 Kevin
Kevin Kayirangwa (20) uit Antwerpen
  • Privé: vrijgezel

Idool 2011-deelnemer Kevin gaat vol voor de muziek. Maar in zijn vrije tijd vind je hem op het speelplein. Dat hij niet rijk wordt van animator spelen, vindt hij niet erg.

Wat was de leukste vakantiejob die je ooit deed?

Leiding geven op het speelplein. Als kind ben ik er zelf altijd gaan ravotten, en sinds mijn vijftiende ben ik er minstens een week per jaar zelf animator. Het sociaal contact, de spelletjes verzinnen en met kinderen bezig zijn, is heel plezant. De leiding is na al die jaren een kleine familie geworden, met de harde kern doen we ook leidingactiviteiten doorheen het jaar.

Wat was de ergste vakantiejob die je ooit deed?

Geen enkele. Ik solliciteer alleen voor tof vakantiewerk. Ik heb ook al laptops verkocht in de Media Markt of gewerkt op de stad Antwerpen. Maar dat waren ook leuke ervaringen.

Hoeveel verdien je met je vakantiewerk?

Leiding geven op het speelplein is vrijwilligerswerk, dus dat verdient niet zoveel. Bij ’t stad of in de Media Markt verdiende ik ongeveer 1.200 euro per maand.

Wat wil je later worden?

Muzikant, zonder twijfel. Ik volg nu een muziekopleiding, en probeer zoveel mogelijk ervaring op te doen met Idool. Daarna ga ik me eens met enkele vrienden samen zetten om een muzikaal project uit te werken.

(mr) - Idool 2011, elke vrijdag op vtm vanaf 20u45. &nbsp

26/12/2011

  • 26 december 2011