Het loon van een netwerkbeheerder: 1.400 euro netto

Netwerkbeheerder Luigi Lorusso uit Houthalen
Luigi Lorusso (31), Houthalen
  • Beroep: netwerkbeheerder
  • Privé: vrijgezel, geen kinderen
  • Brutoloon: 2.220 euro
  • Nettoloon: 1.400 euro
  • Extra's: geen

We vroegen Luigi Lorusso (31) uit Houthalen hoeveel hij verdient ...

Wat doe je voor job?

Ik ben werknemer in mijn eenmanszaak Eclecticus en zoek oplossingen voor de meest uiteenlopende computerproblemen. Na een telefonische analyse beslis ik of ik het technisch probleem van op afstand oplos of bij de klant zelf langs ga.

Doe je je job graag?

Natuurlijk, want ik ben mijn eigen baas. Het geeft me ook voldoening om mijn klanten waar voor hun geld te geven. En dat is best wel uitdagend. Ik probeer hen een service te geven die ze nergens anders krijgen.

Wat vind je van je inkomen?

Maandelijks keer ik mezelf een loon uit. Ik moet niet rijk worden, maar wil er wel mijn boterham mee verdienen. Het belangrijkste is dat ik mijn job graag blijf doen.

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Nee. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken: ik ben al jaren in de weer met computers. Bovendien ben ik nu zelfstandig, een droom.

Spaar je?

Neen, voorlopig niet door mijn recente investeringen in mijn eenmanszaak.

Wat is je grootste kost?

Mijn wagen, zowat 750 euro per maand. Daarnaast kost mijn internet(beveiliging) zo'n 150 euro en elektriciteit 100 euro.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Een heel dure sportwagen is niet aan mij besteed.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan kledij en mijn hobby's. Dat zijn snowboarden, mountainbiken en wielrennen.

Waar droom je van?

Het is een utopie om rond mijn 50ste te gaan rentenieren. Daarnaast voel ik me ook wel klaar voor een huis-tuin-vrouw-en-kindjescenario.

(mr) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.

Meer info over Het loon van... , ICT

08/02/2012