De kantoortoekomst van Good2CU

Niet alleen de werkplekken maar ook de vergaderruimtes van morgen zullen er heel anders uitzien. Veel creatiever, als het van Marc Vermeulen afhangt. Uit frustratie met de traditionele vergaderruimtes pootte hij enkele maanden geleden een 'magische' vergaderloft neer in Mechelen.

26 december 2008

Delen

Magisch verrassingsparcours

"Meeting rooms in de Sheratons van deze wereld zijn wel mooi, maar ook zo saai. Waarom toch? Daar kan je toch niet creatief zijn, en is het net dat niet wat meer en meer bedrijven van hun werknemers vragen?", werpt hij op.

"Hoe kan je nu creatief zijn in een saaie omgeving?"

Bij het binnentreden van zijn vergaderloft staat je dan ook geen hostess in mantelpakje of een droge pancarte op te wachten. Eerst zie je de naam van je bedrijf in het zand geschreven, daarna mag je over een levendige projectie met goudvissen naar de kleurrijke loft.

Vergadertafel daalt neer

Bij een vergadering mogen de gemoederen al eens verhit raken. Je kan in de loft je frustraties of stress uitleven op een boksbal of even op het terras een frisse neus halen. Wie zich in royale sferen voelt, kan neerploffen in een statige troon.

"De vergadertafel zelf valt met een drukknop vanuit het plafond neer. Je kan hier trouwens alles regelen met domotica", zegt Vermeulen. "Voor het traditionele gastenboek hebben we ook een leuk alternatief bedacht. Hier mag je gewoon je indrukken nalaten op een stukje muur."

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.