Creamer: de studentenjob die iedereen wil

Het Franse kuststad Les Sables d’Olonne is op zoek naar jobstudenten. Naar 1 jongen en 1 meisje om precies te zijn. Het aantal kandidaten is echter véél groter.

13 april 2010

Delen

creamers

Hoe dat komt? Les Sables d’Olonne is op zoek naar 2 “creamers”, knappe jongeren die de strandgangers naar believen willen insmeren met zonnecrème. Zij doen dat in samenwerking met een bekend merk zonbescherming, ter stimulatie van het bewustzijn rond veilig zonnen.

De vereisten voor de job?

Je moet vlot zijn in de omgang, enige talenkennis hebben en je moet bereid zijn om minstens 35 uur per week op een zonovergoten vakantiestrand te vertoeven.

Meer dan 200 jongens en meisjes zien dat wel zitten en hebben zich kandidaat gesteld op een speciaal ontworpen website, waarop ze hun sollicitatie en motivatievideo konden plaatsen. En uiteraard belangrijk: een foto! 

De 10 kandidaten die de meeste stemmen binnenhalen, worden uitgenodigd voor een gesprek.

Wat verdient dat?

Wees gerust, de beide creamers zullen hun handen niet voor een appel en een ei moeten vuilmaken. Voor de 6 weken krijgen zij immers een brutoloon van 5.000 euro uitbetaald. Of hoe aan deze sprookjesjob geen eind lijkt te komen …

(kv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.