X²O badkamers: voor dromers die van aanpakken weten

13 juni 2019
Tienduizenden badkamerdromen, badkamerspecialist X²O maakt het jaarlijks waar. Voor verkopers en leidinggevenden liggen er volop opportuniteiten, zowel part- als fulltime. Nieuwkomers krijgen alle kansen om een mooie carrière uit te bouwen.

Passie voor de klant

X²O zoekt commerciële profielen met een passie voor de klant, opleiding is niet vereist. Wat telt is motivatie, inzet en inlevingsvermogen! “Enthousiaste medewerkers zijn ons visitekaartje. Oprechte interesse in de klant, daar draait het om,” zegt Sévérine Dermaux, salesmanager België bij X²O. “Wij maken de dromen van onze klanten waar. Wij willen hun verwachtingen overtreffen.”

Winning the war for talent

18 badkamerwinkels in Vlaanderen, Brussel en Wallonië: X²O groeit maar door. In de ‘war for talent’ heeft X²O een streepje voor. X²O behoort tot de beste betalers in de sector. Je krijgt er bovendien heel wat extra’s bij. Incentives en een jaarlijkse funday zorgen voor een toffe sfeer. Je kan je maximaal ontplooien, eigen initiatief is een must.

“Zalig om te zien hoe collega’s zich ontplooien”

Yowrick Menten (48): “Ik startte dertien jaar geleden als filiaalleider in de X²O-winkel in Schoten en werd nadien filiaalleider in Sint-Niklaas. Mijn gedrevenheid werd geapprecieerd en sinds kort leid ik nieuwe medewerkers op tot echte badkameradviseurs. Ik neem ze op sleeptouw en leer ze alle tips en tricks die ik door mijn ervaring ontdekte. Het is zalig om mijn passie door te geven en te zien hoe nieuwe collega’s zich ontplooien in hun job. Elkaar én de klant positief blijven verrassen, daar gaan we voor!”

Yowrick Menten

Sales Academy

Opleiding, coaching en continu bijleren is het motto. In de eigen Sales Academy krijgen verkopers een opleiding van acht weken. Als leidinggevende bereidt X²O je gedurende twaalf weken voor op je job. X²O laat je niet aan je lot over!

‘Waarom jij bij X²O moet komen werken?
Ontdek het op www.werkenbijx2o.be en solliciteer voor een job met mooie doorgroeikansen‘.
 

(bv) 

X²O:
Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Ontvang per mail jobs op maat

Ontvang nieuwe 'X²O' jobs meteen in je mailbox.