Kledij
Vorige

1 van 81

Volgende

Wintermodetrends voor meer succes op kantoor

Modebladen staan momenteel vol met de looks voor het najaar. Deze vijf beste trends maken ook van jou een succesnummer op het werk.
#

 1. Epauletten
  Enkele maanden terug was dit nog absoluut not done. Maar sinds grote modehuizen als Balenciaga hun modellen breedgeschouderd de catwalk opstuurden, zijn epauletten helemaal terug. Begin voorzichtig, met een bescheiden exemplaar. Stop ze in een blouse of blazer en je lijkt zo uit een trendy modeblad te komen.
 2. Platte schoenen
  Gedaan met jezelf te kwellen op hoge hakken. Dankzij Michelle Obama en Carla Bruni is de platte schoen volledig terug. De ballerina is nog steeds een hit, maar ook de veterschoen wordt een grote trend. Denk: mannenschoen-met-gaatjes, maar dan in een vrouwelijke variant.
 3. Schotse ruiten
  Ruitjes rule. Een kilt laat je maar beter thuis, maar een op de Schotse tartan geïnspireerd hemdje of, nog beter, plooirokje is wel een aanrader. Ben je echt een durver, waarom dan niet voor een paar geruite panties gaan? Hou de rest van je outfit dan wel aan de sobere kant.
 4. Militair
  Nee, de combatbroek is niet aan zijn revival toe en zeker al niet op kantoor. Militair geïnspireerde jasjes met schouderriemen en een dubbele rij knopen maken wel hun rentree. Zeker met een nauwe snit zeer stylish.
 5. Monotoon
  Hul je van kop tot teen in dezelfde kleur, van je bovenkledij tot je panties en schoenen. Nog een tip: roodtinten kwamen in heel wat collecties terug, maar je kan het ook veiliger spelen en voor muisgrijs gaan.
 

13 oktober 2009
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook