Vorige

1 van 908

Volgende
Volgend artikel:

5 cruciale vragen over jouw geluk op het werk

Werknemers krijgen welgemeende dankjewel voor dagelijkse inzet

18 juli 2016
Johann Leten en Joris Vrancken
“Wat medewerkers presteren, wordt vaak onderbelicht.” (Johann Leten en Joris Vrancken overhandigen een cadeautje)
Gaan werken doe je niet alleen voor de maandelijkse centjes op de rekening. Uit eergevoel een sterke prestatie neerzetten, samen met je collega’s de doelstellingen bereiken en welgemutst, op een aangename manier de werkuren doorbrengen. Wie die ingesteldheid heeft, mag daar vast en zeker eens voor bedankt worden, vindt Voka Limburg. Daarom organiseerde de werkgeversorganisatie afgelopen week een eigen Ronde van Limburg, waarin 20.000 werknemers met appels, wafels en leuke bedankkaartjes in de bloemetjes werden gezet.

“Dat het goed gaat in Limburg is de verdienste van onze ondernemingen, die gedragen worden door de inzet en het enthousiasme van alle mensen die daar werken”, stelt Johann Leten van Voka Limburg. “Er wordt nog veel te weinig gewoon eens ‘dankjewel’ gezegd voor alle inspanningen die zij dagelijks leveren. Daarom dat wij deze week bij heel wat bedrijven zijn langsgeweest met een klein bedankje. Zowel in de deelnemende ondernemingen als in tankstations en op bedrijventerreinen werden appels, wafels en bedankbriefjes uitgedeeld. Een klein gebaar, maar wel heel oprecht.”

Eén van de bedrijven waar het personeel van de actie kon genieten, was P&V Panels in Heusden-Zolder. Johann Leten ging er samen met CEO Joris Vrancken de campagne op gang trappen door eigenhandig 200 attenties aan de medewerkers te bezorgen. Vrancken is enthousiast over het initiatief: “We zijn blij dat Voka Limburg met deze actie voor wat positivisme zorgt tussen het moddergooien voor de verkiezingen door”, zegt hij. “Er wordt veel geklaagd in dit land en het is jammer dat hetgeen wél goed is, al te vaak onderbelicht wordt. Mijn medewerkers vormen het hart en de ziel van het bedrijf en verdienen alle appreciatie voor hetgeen ze presteren.”

Bergetappes op komst

De weg die onze ondernemingen en hun medewerkers de laatste jaren hebben afgelegd is indrukwekkend, vindt Voka Limburg. “Maar er komen nog enkele stevige bergetappes aan. Daarom willen we iedereen een duwtje in de rug geven. De afgelopen week met wat lekkers, maar zeker ook met het wegen op de politieke agenda van de komende legislatuur”, aldus nog Leten.

“Onze verkiezingsmemoranda hebben immers slechts één doel: de welvaart en het welzijn verhogen in Limburg en de rest van Vlaanderen. Zo pleiten we onder meer voor een betere mobiliteit, waardoor medewerkers geen uren meer in de file moeten staan. Ook vragen we de uitbouw van de UHasselt waardoor meer Limburgse jongeren op een betaalbare manier hoger onderwijs kunnen genieten.”

(kme) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16157 andere jobs