Waarom vind ik moeilijk een job?
Vorige

1 van 299

Volgende

Werklozen vinden wél een lief

Mannen en vrouwen laten zich niet afschrikken wanneer blijkt dat de persoon met wie ze een afspraakje hebben, geen werk heeft.
#

Een Britse datingsite wilde nagaan of de crisis enige invloed heeft op de datingindustrie. Volgens het onderzoek is dat nauwelijks het geval.

Mannen vs. vrouwen

60 procent van de vrouwen heeft er geen enkel probleem mee dat haar date op het moment van het afspraakje zonder werk zit. In 2009 lag dat percentage op 52 procent.

Mannen hebben nog minder problemen met een werkloze vrouw. Maar liefst 90 procent van de mannen zou er zich niets van aantrekken als de vrouw die hij ontmoet op zijn afspraakje werkloos blijkt te zijn.

Werkloze singles moeten hun werkstatus wel meteen duidelijk maken, vinden zowel mannen als vrouwen.

Wie betaalt de rekening?

Na afloop van een date zijn het meestal de mannen die de rekening betalen. 52 procent heeft vorig jaar meer uitgegeven aan afspraakjes dan vorig jaar. Vrouwen geven in vergelijking met 2009 juist minder geld uit aan een date.

Het merendeel van de bevraagden is van mening dat een date niet veel hoeft te kosten. 92 procent vindt zelfs dat een kosteloze activiteit eigenlijk volstaat.

(mo) 

3 januari 2011
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook