Gelukkig op het werk
Vorige

1 van 1067

Volgende
Volgend artikel:

De 7 bouwstenen van werkgeluk

Verpleegkundigen nomineren hun favoriete dokter

George Clooney, oftewel dokter Douglas Ross uit 'E.R.'
McDreamy (Grey’s Anatomy) en zijn collega’s Dr. House (House M.D.) en Douglas Ross (ER) zijn immens populaire tv-dokters. Maar hoe zit het in de werkelijkheid? Wie zijn de populairste dokters in de Belgische ziekenhuizen?
George Clooney, oftewel dokter Douglas Ross uit 'E.R.'
George Clooney, oftewel dokter Douglas Ross uit 'E.R.'

Care Talents, gespecialiseerd in Project Staffing van verpleegkundigen, biedt iedereen – en in de eerste plaats verpleegkundigen zelf – de kans om nog tot 2 mei 2011 zijn of haar favoriete dokter te nomineren via de website www.mijndroomdokter.be.

De winnaar krijgt met zijn volledig verpleegkundig team een teambuilding activiteit naar keuze aangeboden. Care Talents beoogt met deze ludieke actie de opwaardering van verpleegkundigen en meer aandacht voor flexibele teamwerkingen binnen de zorgsector.

De looks en de brains

Alle artsen actief in Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen genomineerd worden voor de titel van droomdokter. Specifieke criteria zijn er niet. Verpleegkundigen mogen op basis van hun eigen ervaringen hun favoriete spoeddokter, chirurg, cardioloog of specialist nomineren. Degene met wie ze het beste samenwerken, of die volgens hen charme en charisma combineert, of het beste omgaat met verpleegkundig personeel en patiënten, of naar wie ze opkijken als mens.

Op de website www.mijndroomdokter.be kan iedereen tot 2 mei zijn stem uitbrengen. De dokter die het grootste aantal stemmen achter zijn naam heeft kunnen verzamelen wordt dan officieel uitgeroepen tot droomdokter en mag met zijn team verpleegkundigen op kosten van Care Talents op een teambuilding activiteit gaan gekozen door de verpleegkundigen.

Verpleegkundigen nemen zelf het heft in handen

Talrijke ziekenhuizen en zorginstellingen kampen met een personeelstekort. Om de langdurige tekorten van verplegend personeel op te vangen biedt Care Talents de oplossing. Gekwalificeerde en gemotiveerde verpleegkundigen worden via Project Staffing tewerkgesteld in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, thuiszorg-organisaties en RVT’s. Een nieuwe generatie verpleegkundigen die zelf het heft in handen nemen en kiezen voor een afwisselende job binnen verschillende afdelingen en diverse disciplines.

(kv) 

15 maart 2011
Anderen bekeken ook