Gelukkig op het werk
Vorige

1 van 874

Volgende

Techspace Aero is meest aantrekkelijke werkgever

Het Waalse lucht- en ruimtevaartbedrijf Techspace Aero is de meest aantrekkelijke werkgever in België. Dat blijkt uit de Randstad Award, een jaarlijkse studie bij 12.000 actieve Belgen naar het employer brand van werkgevers met meer dan 1.000 personeelsleden.
#

Techspace Aero haalt het voor de Antwerpse baggeraar Deme en het farmabedrijf GlaxoSmithKline. 56,6 procent van wie het bedrijf kent, zegt er graag tot zeer graag te willen werken. Daarmee haalt Techspace Aero, dat de Randstad Award ook al won in 2008, de op één na hoogste score ooit. Enkel Janssen Pharmaceutica deed nog beter in 2006.

Randstad peilt in zijn onderzoek naar de bouwstenen die een werkgever aantrekkelijk maken voor werknemers en naar hoe bedrijven op die bouwstenen scoren. Werkzekerheid staat, net als vorig jaar, op nummer één. Het belang ervan is voor werknemers zelf nog toegenomen. 'Opmerkelijk' vindt Jan Denys van Randstad, 'aangezien geen enkele werknemer dat nog kan beloven.'

Techspace Aero Techspace Aero

De famaceutische sector blijft de aantrekkelijkste om in te werken. Op de tweede plaats staat voor het eerst sinds jaren de informatica en consultancy. Deze sectoren scoren vooral bij jongeren. De banksector die vorig jaar daalde van plaats vier naar acht, geeft dit jaar nog een extra plaats toe.

(wv)

24 februari 2011
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook