Welke job past bij mij?
Vorige

1 van 531

Volgende

Sandra Bullock, Tom Cruise en Lady Gaga: hun job vóór ze beroemd werden?

Ijsverkoopster, barvrouw of melkboer. Ook beroemdheden hebben ooit de handen uit de mouwen moeten steken. Wat deden Lady Gaga, Sandra Bullock en Bon Jovi vóór ze beroemd werden?
#

Lady Gaga

Hoewel Lady Gaga de laatste jaren maar met haar vingers moet knippen om iets te krijgen, was het vroeger de omgekeerde wereld. Als student werkte Gaga als serveerster. Haar gekke outfits moest ze dan wel thuis laten, toch bleef ze – eigenzinnig als ze is- drankjes serveren op hoge hakken.

Bereken hier

Megan Fox

Hoewel Megan Fox tegenwoordig door het leven gaat als sekssymbool, ging ze vroeger iets minder elegant door het leven. Voordat ze een rol in ‘Holiday in the sun’ en ‘Transformers’ te pakken kreeg, liep Fox rond in een bananenpak om smoothies te promoten. Van een carrièrewending gesproken!

Bereken hier

Sandra Bullock

Met een inkomen van 43 miljoen euro per jaar, was Sandra Bullock ooit de rijkste actrice van Hollywood. Haar rol in kaskrakers als ‘Speed’, ‘Miss Congeniality’ en ‘The Lake House’, hebben daar onwaarschijnlijk toe bijgedragen. Toch moest ook zij vroeger in de horeca werken om rond te komen. Of ze ook graag als barvrouw werkte, dat is natuurlijk een andere vraag …

Bereken hier

Evangeline Lily

Evangeline Lily, beter bekend als Kate Austen in de serie Lost, besefte als beginnend werknemer dat een vliegtuig niet haar ding was. Als jong meisje werkte ze amper een maand als stewardess op een vliegtuig toen ze er de brui aan gaf. Dat een van haar personages later zou neerstorten met een vliegtuig, had ze toen zeker al door?

Bereken hier

Jon Bon Jovi

Kerstmis heeft altijd centraal gestaan in de carrière van Jon Bon Jovi. Een van zijn eerste jobs bestond immers uit het maken van kerstdecoratie. Toen hij daar genoeg van had, ging hij aan de slag als conciërge in de opnamestudio van zijn neef. Dat waren zijn eerste stappen in het muziekwereldje, want in 1980 werd hem gevraagd om een kerstliedje in te zingen.

Bereken hier

Sean Connery

Sean Connery heeft ongetwijfeld een van de langste cv’s in Hollywood. Hij begon ooit als melkboer in Edinburgh, om drie jaar later als marinier het Britse leger te vervoegen. Toen hij omwille van medische redenen ontslagen werd, werkte hij als redder, model, … En als we sommige bronnen mogen geloven, eindigde hij bovendien ook nog eens derde in de Mr. Universe Bodybuilding Contest!

Bereken hier

Tom Cruise

Tom Cruise, man van Katie Holmes en fervente aanhanger van scientology, droomde er ooit van om priester te worden. Nadat hij deze droom had opgegeven, begon hij als piccolo in een hotel te werken. Zonder te weten dat hij jaren later aan de andere kant van de valiezen stond. Tegenwoordig hoeft hij nog maar met zijn vingers te knippen of de piccolo van het hotel brengt zijn valiezen naar de kamer.

(mw) 

6 december 2011
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook