Vorige

1 van 518

Volgende
Volgend artikel:

Kickstart je zoektocht naar een job in 7 dagen

Sabemaf: "Onze techniekers kunnen werken in eigen streek"

21 januari 2020
Professionele keukens zijn de core business van Sabemaf. Zowel met klanten als met eigen medewerkers gaat het bedrijf een langetermijnrelatie aan, vertelt afgevaardigd bestuurder Vincent Luyckx.

Systemen en apparatuur voor koken, maaltijddistributie, afwas en afvalverweking: daar draait het bij Sabemaf om. De service gaat een stuk verder dan de verkoop, benadrukt Vincent Luyckx. “Wij verkopen oplossingen. Vaak staan we in voor het ontwerp en we hebben een sterke dienst na verkoop. Service aan klanten is onze prioriteit.”

De medewerkers van Sabemaf kunnen rekenen op interessante toekomstperspectieven. “Ze kunnen hier elke dag bijleren, de jobs zijn nooit repetitief. Dat houdt het boeiend. We besteden heel veel aandacht aan opleiding binnen het bedrijf. Dat was al zo in de tijd van mijn grootvader.” Sabemaf is na 95 jaar nog altijd een familiaal bedrijf waar vandaag een kleine zestig mensen werken.

Tweetalig

“Veel kandidaten – ook techniekers – vinden het belangrijk om in eigen streek te werken”, merkt Vincent Luyckx. “Daarom gaan onze techniekers ’s ochtends meestal meteen naar de eerste klant of werf. Dat kan omdat we de stukken ’s nachts rechtstreeks leveren in de bestelwagens, waar die zich ook bevinden.”

Sabemaf is gevestigd in Waals-Brabant, maar zowat twee op drie medewerkers zijn Nederlandstalig. “Uiteindelijk ligt Waver dicht bij de regio Leuven-Overijse-Hoeilaart. Veel van onze mensen zijn tweetalig. En voor wie slechts een van de landstalen spreekt, vertalen we quasi al onze communicatie.”

Zin in een uitdagende technische job? Kijk dan zeker naar de vacatures op www.sabemaf.be.

  • Jobs voor Sabemaf

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14574 andere jobs