Vorige

1 van 518

Volgende
Volgend artikel:

Kickstart je zoektocht naar een job in 7 dagen

Recordaantal bedrijven op zoek naar talent op We are Chemistry

27 februari 2020
De chemiesector heeft ook de komende jaren nog veel talent nodig, niet alleen specialisten in de chemie maar ook tal van andere profielen, niet in het minst ook 'digitale kraks'. Daar gaan bedrijven op 25 maart in Antwerpen naar op zoek tijdens de negende editie van We are Chemistry.

Voor deze editie van het jobevenement mag de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen (POM), in samenwerking met sectorfederatie essenscia Vlaanderen, opnieuw een recordaantal deelnemende bedrijven (26 in totaal) verwelkomen, van kleinere kmo's tot multinationals.

“De grote interesse is enerzijds het bewijs dat het jobevent zijn vruchten afwerpt. Bedrijven weten intussen dat hier heel wat talent te rapen valt. Anderzijds is het ook een teken dat ze veel vacatures hebben. De voorbije jaren zijn er in de sector jaarlijks zo'n 3.000 jobs bijgekomen en dat gaat nog door”, kaart Frank Beckx, gedelegeerd bestuurder van essenscia aan.

Met een grote cluster aan bedrijven in de (petro)chemie, farma-industrie en kunststoffennijverheid is met name Antwerpen, volgens hem, nog altijd aantrekkelijk als investeringslocatie. “Getuige daarvan een aantal recente investeringsprojecten.”

We Are Chemistry 2020

Innovatie

Bedrijven investeren niet alleen in productie, maar zetten ook sterk in op innovatie, oppert Beckx. “Dat biedt boeiende uitdagingen voor wie mee het verschil wil maken. Voor de huidige generatie biedt de chemie uitgelezen kansen om in hun job mee zin te geven aan thema's die hen nauw aan het hart liggen."

(Bart Roggeman)

De negende editie van We are Chemistry vindt plaats op 25 maart van 17 tot 21 uur in BluePoint Antwerpen. Meer info: www.wearechemistry.be

  • Jobs voor chemie

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14535 andere jobs