Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 780

Volgende
Volgend artikel:

Deze financiële job is veruit de meest gevraagde

Opnieuw fysieke jobbeurs in C-mine Genk

C-mine Genk
Op vrijdag 26 november 2021 organiseert Jobat in het Genkse C-mine voor het eerst sinds lang een fysieke - en dus niet-virtuele - jobbeurs. Het animo is alvast groot. Met ruim 40 (Limburgse) werkgevers/standhouders is de beursvloer uitverkocht.

“Na wat een eeuwigheid wachten leek, zijn we blij te kunnen zeggen hoe fel we die glimlach van jullie hebben gemist”, zo lezen we op de aankondiging. “De vorige fysieke jobbeurs die we met Jobat organiseerden, dateert al van ruim twee jaar geleden”, vertelt Maikel Van Geert, event manager bij Jobat.

Lees ook: Jobbeurzen blijven belangrijk in zoektocht naar job

Diverse functies en sectoren

Bij deze jobbeurs op 26 november 2021 vinden kandidaten werkgevers voor diverse functies en sectoren als zorg, industrie, logistiek, retail, administratie en customer service. Deelnemers zijn onder meer Jessa ziekenhuis, Ziekenhuis Oost-Limburg, Mobile Vikings, H.Essers, Scania, Stad Genk, Lidl, Alken Maes, TotalEnergies, Ikea, Lunch Garden, Greenyard, Ethias, Carglass en Fluvius.

Goed voor honderden vacatures in totaal. Arbeidsbemiddelaar VDAB biedt carrièreadvies en coaching. Deelnemers kunnen hun cv uploaden en die digitaal delen met standhouders naar keuze.

Jobbeurs Limburg 2021
Extra: Solliciteren in stijl (E-gids)

Veilig!

“We laten deze jobbeurs in veilige omstandigheden plaatsvinden. Van handgel en éénrichtingsverkeer tot het noodzakelijke Covid Safe Ticket”, stelt Van Geert. Deze beurs is een doorstart en de aanzet voor de jobbeurzen volgend jaar in andere regio’s. Die worden, als de omstandigheden het toelaten, ook allemaal als fysieke events georganiseerd.

“Dat deze beurs lang op voorhand is uitverkocht, toont aan dat het animo groot is bij werkgevers om kandidaten op een veilige manier te ontmoeten.”

Virtuele vs. traditionele jobbeurs: 3 grote verschillen

Praktisch

  • Jobbeurs Limburg C-mine Genk
  • Op vrijdag 26 november 2021 van 13 uur tot 18 uur
  • Meer info / schrijf je GRATIS in via www.jobat.be/jobbeurslimburg
Jobbeurs Limburg 2021
Go for happy! Ga naar jobat.be en bekijk het actuele vacatureaanbod

(William Visterin)

23 november 2021
Anderen bekeken ook