Vorige

1 van 557

Volgende
Volgend artikel:

Opkomende job: interne communicatie bij kmo’s

Op zoek naar een job in Vlaams-Brabant? Neem deel aan de virtuele jobbeurs

27 oktober 2020
virtuele jobbeurs Vlaams-Brabant
Ook in 2020 organiseert Jobat een reeks regionale jobbeurzen. Ditmaal wel in een coronaproof jasje: volledig online. Op woensdag 28 oktober 2020 is het de beurt aan Vlaams Brabant. Tal van werkgevers uit diverse sectoren stellen er interessante vacatures voor. Daarnaast staan de VDAB-coaches gedurende de virtuele beurs voor je paraat. Én er is een boeiend webinar te volgen, helemaal gratis. Op zoek naar de job van je leven? Houd dan 28 oktober 2020 van 14 tot 19 uur vrij in je agenda!

Natuurlijk is een fysieke jobbeurs door de coronacrisis even geen optie. Maar dat betekent niét dat we een jaartje overslaan. “Op woensdag 28 oktober 2020 stellen een tiental Vlaams Brabantse bedrijven hun vacatures voor op onze virtuele jobbeurs”, zegt Maikel Van Geert van Jobat.

“Wat dacht je van KULeuven, Vlaamse Overheid, MIVB, DPG, Bofrost, Senior Living Group, G4S Belgium, D’Ieteren en Stad Diest? Deze grote spelers zoeken allerhande profielen. Als je op zoek bent naar een (nieuwe) job, loont het dus absoluut de moeite om eens een kijkje te nemen. De volledige lijst krijg je al te zien als je je aanmeldt. Het event is trouwens helemaal gratis!”

Instant solliciteren

Op de dag zelf bezoek je net zoals op een ‘normale’ jobbeurs de verschillende standjes van de deelnemende bedrijven. Zij geven je praktische info, vertellen je meer over hun onderneming en openstaande vacatures. Maar dan virtueel. Interesse in de job? Of specifieke vragen over de werkplek? Dan vraag je een chatgesprek aan.

Omgekeerd kan ook. Een hr-verantwoordelijke die meer over jou wil weten, kan je uitnodigen voor een telefoon- of videogesprek. Als je online bent, krijg je meteen de melding te zien. Ben je afwezig? Geen zorgen, je ontvangt het berichtje dan via e-mail. Zet je in elk geval op een rustig plekje wanneer je de uitnodiging aanvaardt. You got this!

Virtueel voordelig!

Het is wennen, maar zo een online jobevent biedt wel wat voordelen. Je moet je niet verplaatsen en je spreekt meerdere mogelijke werkgevers op enkele uren tijd. Om alles op de dag zelf vlot te laten verlopen, is het handig om nú al een profiel aan te maken. Geef je opleiding, werkervaring en talenkennis in en je ziet meteen of er een match is met de openstaande vacatures. Je droomjob gevonden? Reserveer dan in een-twee-drie een tijdslot om te chatten met het bedrijf in kwestie.

Wil je alles uit de kast halen? Houd dan zeker rekening met deze do’s en don’ts op een virtuele jobbeurs!

Gratis workshop

Ook de moeite: van 14 uur tot 15 uur organiseert Bureau Stroom een gratis webinar. Een uur lang krijg je handige tips om je carrière een boost te geven. Van sector of functie veranderen? Een betere work-lifebalans vinden? Leer tijdens deze workshop hoe je die stappen zelfzeker neemt en hoe je jouw professionele doelen vlot bereikt.

Op zoek naar een job in Vlaams-Brabant? Meld je nu gratis aan voor de virtuele jobbeurs van Jobat in Vlaams-Brabant op woensdag 28 oktober 2020. Een profiel aanmaken neemt amper twee minuten in beslag.

Goed om te weten tenslotte: later dit najaar volgen er nog meer regionale, virtuele jobbeurzen in andere provincies. De eerstvolgende vindt virtueel plaats op donderdag 19 november 2020 in Oost-Vlaanderen.

Virtuele jobbeurs Vlaams-Brabant 2020

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 17214 andere jobs