Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 557

Volgende

Online jobbeurs retail & logistiek op 7 oktober 2021

retail jobbeurs keuze
Jobat organiseert op 7 oktober 2021 tussen 14 en 19 uur een virtuele jobbeurs die zich richt op jobs binnen de retail- en de logistieke sector. Eind dit najaar start Jobat ook opnieuw met fysieke jobbeurzen.

De deelnemende bedrijven op 7 oktober zijn onder meer Albert Heijn, Colruyt Group, Aldi, Securitas, AS Adventure, Pearle, Accent, Kwantum en Vivaldis.

De jobbeurs beperkt zich overigens niet tot pure retail- of logistieke jobs. “Ook een retailer die naast winkelpersoneel of chauffeurs pakweg ook administratieve of marketingprofielen zoekt, kan op ons virtuele beursplatform terecht”, aldus Maikel Van Geert, event marketeer bij Jobat.

Matching

Een virtuele jobbeurs blijft volgens Van Geert een efficiënte manier om bedrijven uit Vlaanderen met talent uit heel Vlaanderen te kunnen matchen. “En dat matchen mag je gerust letterlijk nemen. Een kandidaat die zich inschrijft wordt meteen gematcht op het platform met het jobaanbod dat hem of haar het beste ligt. Overigens louter een suggestie; iedereen is vrij om voor elke job te solliciteren.”

Bedrijven kunnen zich, naast met hun vacatures, op allerhande manieren presenteren: via video’s, fotogalerijen, een voorstelling van de collega’s of via webinars met live interactie. “Als kandidaat kan je vervolgens in gesprek gaan met alle aanwezige bedrijven via chat, telefoon of de intussen vertrouwde live videochat. Alles staat in het teken van interactie met de bedrijven.”

De keukengeheimen van de online jobbeurs: 5 tips voor succes

Eind dit najaar keert Jobat overigens ook terug naar fysieke beurzen met de Jobbeurs Limburg. “In de toekomst zullen we op beide formats blijven mikken.”

Virtuele jobbeurs retail & logistiek

Virtuele jobbeurs Retail & Logistiek

(William Visterin)

1 oktober 2021
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook