Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 537

Volgende

Klaar voor een job als ERP-consultant bij een marktleider?

Lodder Software tafelvoetbal
Lodder Software is in Nederland met voorsprong marktleider binnen de brandstofhandel. Ook in België voert het bedrijf de sector aan, maar ziet het tegelijk nog heel wat potentieel. Als ambitieuze ERP-consultant maak jij bij Lodder Software straks deel uit van een mooi expansieverhaal!

De naam Lodder Software doet waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen. En toch geldt het al vele jaren als dé toonaangevende ERP-specialist voor de tankstations en oliehandel. “Die brandstofhandel kent een aparte dynamiek, onder meer omwille van de specifieke regelgeving, een verkoop in liters en het accijnzenstelsel. Dat vraagt om een aangepaste softwareoplossing.

Aanstekelijk groeiverhaal

Lodder Software pionierde al enkele decennia geleden en heeft zich ontpopt tot de grootste softwareleverancier voor de brandstofsector van Nederland”, vertelt operationeel directeur Klaas Weeda. Ook in België is Lodder Software al een grote speler, maar het bedrijf heeft er nog duidelijke groeiambities. “Ons orderboek staat nu al voor vele maanden volgeboekt en de interesse dikt onverminderd aan. Wie ons team versterkt, kan zijn tanden dus meteen in een boeiend groeiproject zetten”, vult CEO Erno Lusse aan.

Cruciale schakel

De ERP-consultant vormt een belangrijke schakel binnen de internationalisering van Lodder Software. “Ons ERP-pakket evolueert mee met de noden van de klanten. Daarom is het belangrijk om diens wensen en verwachtingen op te pikken en die te vertalen in heldere oplossingen voor onze softwareontwikkelaars. Op die manier ontstaat een vliegwieleffect, waarbij elke software-update resulteert in een nog completere ERP-oplossing, die op haar beurt extra bijval geniet bij bestaande en nieuwe klanten”, aldus Klaas Weeda.

Solliciteer vandaag! Wil je ontdekken wat Lodder Software voor jou letterlijk en figuurlijk in de pijplijn heeft zitten? Bekijk de vacatures via werkenbijlodder.nl

Communicatief, analytisch en klantgericht

Wie ‘communicatief’, ‘mondig’ en ‘analytisch’ op zijn of haar competentielijstje kan aanvinken, heeft een streepje voor. “Een pragmatische benadering en software-interesse zijn uiteraard eveneens mooi meegenomen”, licht Erno Lusse toe. “Maar waar we het meest waarde aan hechten, is de bereidheid om volop voor de klant te gaan. Net door mee te denken met de brandstofhandelaar groeide Lodder Software uit tot de populairste speler binnen de sector.”

Genieten van sectorkennis

Dat je zelf nog niet over kennis van de brandstofsector beschikt, hoeft je er volgens Erno en Klaas allerminst van te weerhouden om te solliciteren. “We beseffen uiteraard dat niet iedere jobkandidaat met onze sector vertrouwd kan zijn”, luidt het. “We voorzien een uitgebreid opleidingstraject, waarmee je de aparte dynamiek van de branche en onze oplossingen doorgrondt. Onze ERP-consultants genieten er net van om met die bagage op zak als een sparringpartner in dialoog met onze klanten te treden.”

Hollandse krenterigheid?

Lodder Software zet heel wat tegenover jouw inzet en toewijding. De Nederlandse krenterigheid blijkt allerminst aan de orde. “We voorzien uiteraard een mooi loonpakket, inclusief bedrijfswagen, smartphone en extra voordelen zoals een groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.” De Belgische uitvalsbasis van Lodder Software bevindt zich in Poperinge, maar ERP-consultants kunnen gerust ook van thuis uit aan de slag en zijn vaak op de baan. “Aangezien we als team succes boeken, zorgen we ervoor dat je jouw collega’s regelmatig ontmoet: zowel om samen te werken, maar ook om samen plezier te maken. Daar zijn onze ontspannen teamdagen een treffend voorbeeld van.”

Meewerken aan energietransitie

Lodder Software zet volop in op de evolutie richting duurzame alternatieven voor fossiele brandstoffen. “We richten onze software nu al in voor elektrische laadstations en bereiden ons voor op de transitie naar waterstof, CNG, LNG en biobrandstof. Onze medewerkers dragen dus bij aan een belangrijke maatschappelijke omslag.”

Lodder Software is op zoek naar een ERP-consultant. Ontdek de job hier!

(eb)

19 juli 2021
  • Jobs voor Lodder Software
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook