Kledij Vorige

1 van 76

Volgende

Kies de juiste lingerie en epileer je wenkbrauwen

Het wordt vaak vergeten, maar je lingerie is belangrijker dan veel mensen denken. “Ik zag het daarnet nog. Een stijlvol geklede mevrouw met compleet verkeerde lingerie. Je zag de lijnen in haar lange broek staan, en ze was helemaal niet dik, hoor", vertelt styliste Kathleen Declercq.

6 augustus 2019

Delen

Linda Van Waesberge van Modo Bruxellae is het daarmee eens. "Als je slecht zittende lingerie aanhebt, straal je dat uit. Dan voel je je niet goed in je vel. Hetzelfde geldt voor schoenen. Vaak besteden mensen daar weinig geld aan. Maar schoenen moeten goed zitten, en goedkope schoenen zijn nu eenmaal niet comfortabel. Op je werk stap je toch wel een eindje af. Als je dan gemakkelijk loopt, komt dat goed over en straal je energie uit."

Wenkbrauwen als kader

"Elke vrouw zou haar wenkbrauwen moeten epileren. Niet veel, hoor," vindt Declercq. "Je goed kleden gaat immers verder dan alleen maar je kleren zelf. De wenkbrauwen zijn als de lijst van een schilderij. Je hebt een prachtig schilderij gekocht, maar als de lijst op niets trekt, komt je schilderij niet meer tot haar recht. Met wenkbrauwen is het net hetzelfde."

Linda Van Waesberge geeft nog voorbeeld van slechte lichaamsverzorging: "Je gaat tijdens de middagpauze even iets drinken in dat gezellige café om de hoek, waar veel gerookt wordt. En je vergeet dat je 's namiddags een belangrijke meeting hebt. Heel vervelend dan dat je kleren naar de rook stinken. Of je doet dat topje net een dag te veel aan. 's Morgens is er niets aan de hand, maar tegen de middag ruik je onfris."

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?