Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 544

Volgende

Kanye West krijgt job aangeboden ... bij de politie

Kanye West, zelfverklaarde rap royalty, liet op Twitter weten dat hij schulden heeft (53 miljoen dollar!) en dat hij hoopt dat Mark Zuckerberg (je weet wel, van Facebook) de put helpt dichten. Zo sympathiek dat zijn volgers zijn, kwamen ze met alternatieven, voor het geval dat Zuckerberg prioriteit zou geven aan andere goede doelen. Zo ook de Philadelphia Police Department.
#

De succesvolle rapper heeft dus schulden. 53 miljoen is niet niks en gezien zijn carrière is dit misschien een beetje onverwacht (hij heeft een kledinglijn, succesvolle cd’s en concerten, te veel zijprojecten om te tellen) of eigenlijk totaal geen verrassing (zie: zijn persoonlijke levensstijl).

Uitgaven

Enkele van zijn exuberante uitgaves:

  • Dagelijkse kapperskosten (vooral on tour): 500 dollar per dag
  • Cadeautje voor Jay Z (een gouden schedel): 74.000 dollar
  • Regelmatige internationale tripjes met zijn privé-jet: 33.000 dollar per trip
  • Een villa in Hidden Hills, een villa in Bel-Air, een appartement in New York City: +/- 35 miljoen dollar
  • Diamanten in zijn ondertanden: > 60.000 dollar
  • Juwelen tijdens de BET Awardshow: 300.000 dollar
  • Auto’s (McLaren Mercedes, Mercedes-Maybach, Mercedes G500, Lamborghini Gallardo …): miljoenen, dus.
  • Cadeautjes voor zijn vrouw, Kim Kardashian, en zijn kinderen: je ziet waar dat heen gaat…

Toch smeekt de rapper nu om een bijdrage om zijn artistieke ideeën te realiseren. Al geeft hij toe dat hij persoonlijk welstellend is, en dat hij bontjassen en huizen kan kopen voor zijn familie, maar dat hij meer geld nodig heeft voor zijn ideeën, want als hij al zijn geld daar nu in zou steken, zou hij ‘zijn familie niet meer kunnen onderhouden’. Zoals zoveel artiesten.

Kanye West can't support family 

Investeerders

Zelf had hij Mark Zuckerberg op het oog als mogelijke investeerder, maar die heeft nog niet officieel gereageerd. Zo wees iemand Kanye erop dat hij misschien geen fortuin moest vragen aan de eigenaar van Facebook, via Twitter. Touché.

Facebook Kanye diss 

Maar het internet zou het internet niet zijn als ze niet zelf gul met oplossingen op de proppen zouden komen...

Zo is er een Nigeriaanse bank gretig om bij te springen, richtte een fan een GoFundMe account op voor de getormenteerde rapper, en bood de politie van Philadelphia hem een job aan.

Philly Police

De Philadelphia Police Department bedacht dat West zijn schuldenput misschien kon dichten door te werken. Dus lieten ze Kanye en de wereld in een tweet weten dat ze op zoek zijn naar mensen. Het startsalaris: 47.920 dollar. Ze steken er ook een berekening bij dat hij op deze manier al schuldenvrij zou kunnen zijn in het jaar 3122.

 

Kanye West gets job offer 

We weten niet of de rapper gekwalificeerd is om agent te worden, maar moest hij het proberen, dan zou het wel een mooie film opleveren. Een komedie (of drama, geen idee welke richting dit zou uitgaan) over zijn politiecarrière zou sowieso een kaskraker zijn, wat hem misschien sneller uit de schulden helpt.

Alle opties openhouden, Kanye!

(sjv) – Bron : Paste Magazine / Las Vegas Review Journal / Vibe / Billboard 

3 maart 2016
Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook