Dennis verkiest het podium boven de garage

Het podium, auto’s en in de tuin werken … dat zijn de passies van Dennis, de 19-jarige dorpsgenoot van de broertjes Wauters die een gooi doet naar de titel van Idool 2011.

26 december 2011

Delen

Idool 2011 Dennis
Dennis De Neyer (19) uit Sint-Genesius-Rode
  • Privé: vrijgezel

Wat was de leukste vakantiejob die je ooit deed?

Tuinman. Dat heb ik drie keer gedaan. Mijn baas was een tuinarchitecte, samen gingen we bij mensen thuis tuinen aanleggen, helemaal van nul. Ik deed ook gewone jobs zoals het gras en de haag afdoen. Altijd buiten werken met toffe mensen, dat was heel plezant. In de zon, en als het regent mocht ik thuisblijven.

Wat was de ergste vakantiejob die je ooit deed?

Mijn laatste jaar heb ik in het Kruidvat gewerkt. Dat was minder, het was de enige vakantiejob die nog beschikbaar was. De klanten waren daar echt onvriendelijk. Je kon goedgezind toekomen, maar die onbeleefde klanten konden echt je humeur verpesten. Als ik zelf naar de Colruyt ga, toon ik respect voor de winkelbedienden, dat is toch de normaalste zaak van de wereld. Het werk zelf was ook altijd hetzelfde.

Hoeveel verdien je met je vakantiewerk?

Werken als tuinman verdiende wel goed: zo’n 1.500 euro. Zelf wil ik later ook een grote tuin. Maar ik ga hem wel zelf onderhouden, want een tuinman kost veel, dat heb ik wel gemerkt …

Wat wil je later worden?

Tot voor ik aan Idool deelnam, studeerde ik autotechnologie. Maar ik zou liever met muziek bezig zijn dan met auto’s. Zelfs als ik niet win, blijf ik me op de muziek gooien, of wie weet rijf ik een platencontract binnen. Als ik moet kiezen tussen de garage en het podium, dan is de keuze snel gemaakt!

(mr) - Idool 2011, elke vrijdag op vtm vanaf 20u45. 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?