Hoeveel ben ik waard?
Vorige

1 van 237

Volgende

Hoeveel zijn de billen van Pippa Middleton waard?

Sinds de trouw van Prins William en Kate Middleton is niet alleen de pers in de ban van zusje Pippa. Voor sommigen zijn haar billen hun gewicht in goud waard…
#

Toegegeven: haar jurk, een ontwerp van Sarah Burton, hoofdontwerpster van het modemerk Alexander McQueen, accentueerde de mooie vormen van Philippa Middleton. Hierdoor stond ze, al dan niet bewust, enorm in de kijker op de trouwdag van haar zus. De wereld (drie miljard kijkers om precies te zijn) had enkel nog oog voor haar mooie silhouet.

5 miljoen dollar en 227.000 bewonderaars op Facebook

Is ze het nieuwe sekssymbool? Steve Hirsch, producer van Amerikaanse pornografische films, deed haar onlangs nog een onfatsoenlijk voorstel: vijf miljoen dollar en een rol in een van zijn volgende films….

En ook op Facebook wordt het achterwerk van Pippa geapprecieerd. Zo telt een Facebookpagina over Pippa al 227.000 bewonderaars.

Meest begeerde vrijgezel

In Engeland ging het mooie zusje van de hertogin van Cambridge eerder al over de tongen. In 2008 werd de studente Engelse literatuur uitgeroepen tot ‘meest begeerde vrijgezel’ door het mondaine tijdschrift ‘Tatler’.

Binnenkort een mode-icoon?

Die weg lijkt het in ieder geval op te gaan. Bij de geringste verschijning in het openbaar zijn de camera’s op haar gericht. Zelfs op Roland Garros, waar ze gehuld was in een oversized zonnebril, ging haar aanwezigheid niet onopgemerkt voorbij.

Sinds de trouw van Prins William en Kate, wordt elke outfit bijna wetenschappelijk en tot in de kleinste details bekritiseerd door tal van vrouwenbladen. En er is nog meer: de grote modehuizen strijden met elkaar om haar te kunnen kleden. Iets waar de mooie Pippa niet over kan klagen: zo kan ze reeds rekenen op de gunsten van het verfijnde Franse merk, Vicomte A.

(mw/sc) - Bronnen: Yahoo sports-fr – Le Point.fr         

De billen van Pippa Middleton 3 juni 2011
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook