Het loon van...
Vorige

1 van 871

Volgende
Volgend artikel:

Wat doet en verdient een schadebeheerder?

Het loon van een marketing manager: 750 euro netto (halftijds)

We vroegen Tom De Witte (36) uit Gent hoeveel hij verdient ...
Tom De Witte Tom De Witte (36), Gent
  • Beroep: advertising & marketing manager immo
  • Privé: gehuwd
  • Brutoloon: 870 euro (halftijds)
  • Nettoloon: 750 euro
  • Extra's: geen

Wat doe je voor job?

Bij Bertone Vastgoedmakelaars in Gent werk ik halftijds als advertising en marketing manager. Alles wat met publiciteit te maken heeft, passeert mijn desk. Dat gaat van mailings coördineren tot het schrijven van advertenties voor kranten, of het ingeven van nieuwe panden op onze website. Voor elk dossier vraag ik de vastgoedinformatie op. Ik verstrek ook met de glimlach eerstelijnsadvies over huur- of koopwoningen aan geïnteresseerden die ons kantoor binnenwandelen.

Doe je je job graag?

Ons bedrijf is in volle groei en laat mij de vrijheid zelf beslissingen te nemen. Heel afwisselend dus, wat mij de goesting geeft om er telkens voor te gaan. We vormen een klein hecht team en dat bevordert de werksfeer.

Wat vind je van je inkomen?

Mijn loon staat in verhouding tot mijn prestaties. Deze job past perfect bij mijn huidige levensfase. Mijn vrouw is zwanger van een tweeling. Als ze mij nodig heeft, ben ik op vijf minuten thuis. Dat is belangrijker dan geld.

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Ik voel me goed in mijn huidige baan en zie geen reden om te veranderen. Ik ben amper een jaar aan de slag en het groeipotentieel van deze job is motiverend.

Spaar je?

Maandelijks zowat 150 euro. Na de geboorte van onze tweeling zal dat wel wat moeilijker worden.

Wat is je grootste kost?

Dat worden binnenkort ongetwijfeld mijn kinderen. Kinderopvang is een dure zaak. Momenteel zijn we de kinderkamer aan het inrichten: daar kruipt ook veel geld en tijd in.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Aan nutteloze gadgets zoals een iPad. Geld vrijmaken voor een cruise zal ik ook nooit doen. Opeengepakt als sardienen op een boot zitten, is echt belachelijk.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Een citytrip naar een Europese stad is dan weer wel om van te smullen.

Waar droom je van?

Een mooie villa met ruime tuin.

(mr) &nbsp&nbsp

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.

7 februari 2012

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook