Het cv van Tine Embrechts

13 augustus 2019
We kennen haar vooral van 'De Kinderpuzzel' en 'Het Peulengaleis'. Actrice/presentatrice Tine Embrechts heeft echter wel meer mooie dingen op haar cv staan ...
Tine Embrechts
Tine Embrechts, actrice / presentatrice

Wat is je meest spontane carrièrezet die zijn vruchten heeft afgeworpen?

Mijn carrière is eigenlijk een aaneenschakeling van impulsieve beslissingen. Ik vertrek vanuit mijn buikgevoel. De vraag ‘Is deze stap interessant voor mijn carrière?’ stel ik me nooit. Voor De kinderpuzzel heb ik bijvoorbeeld één gesprek gehad met Bart De Pauw en direct ja gezegd. Ik ga daar geen nacht over nadenken.

Wat zou je anders doen, mocht je de kans krijgen?

Sommige projecten draaien anders uit dan je verwacht. Maar ik heb nog nooit spijt gehad van professionele keuzes. Als een project moeizaam verloopt, ga ik niet roepen en tieren ‘Dit had ik niet mogen doen’. Ik probeer er het beste van te maken en er iets uit te leren. Reclame is bijvoorbeeld wel iets wat ik niet meer zal doen. Ik deed het tegen mijn zin, dus zeg ik nu nee. Het is easy money, maar ik heb niks tegen acteurs die het wel doen. Ook aan quizzen deelnemen, ligt me niet zo, dus doe ik het niet meer.

Op wat van je cv ben je het fierst?

Naar Het Peulengaleis kijk ik met enige trots. Het was een van mijn eerste projecten en het heeft me eigenlijk gelanceerd. Met Bart Peeters en Hugo Matthysen klikte het van in het begin en dat blijft. Ook op De Kakkewieten en de theaterprojecten van STAN ben ik fier. Het leukste gevoel hou ik immers over als ik ergens van begin tot eind bij betrokken ben.

> Upload zelf je cv op Mijn Jobat en vind de job van je leven 

(mr)  

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 16966 andere jobs