Welke job past bij mij?
Vorige

1 van 531

Volgende

Gezocht: tester van seksspeeltjes

Mis je spanning in je job? Op zoek naar iets avontuurlijks? De online seksshop LoveWoo is op zoek naar iemand die seksspeeltjes wil testen. Naast heel wat genot, krijg je maar liefst 30.000 euro per jaar.
#

Elke dag hetzelfde werk? Dat kan na een tijdje heel saai worden. Ben je op zoek naar een job met meer actie, spanning en plezier? Dan ben je misschien wel de persoon waar LoveWoo naar op zoek is.

Zij zoeken namelijk een ‘Sex Toy Reviewer’. Naast seksspeeltjes mag je ook lingerie, spelletjes en nog veel meer uitproberen. Het is dan aan jou om te bepalen of iets ‘hot’ is, of niet. Geen saaie kantoorjob, want je mag twee dagen per week thuis werken om de items uit te testen in je eigen slaapkamer.

Heel wat voordelen

Heb je een speeltje, lingeriesetje of een spel uitgetest? Dan moet je je ervaringen delen via reviews en blogposts. En soms ook voor de camera. Maar wees gerust, je moet enkel vertellen wat je van het product vindt en dus niet vanuit de slaapkamer je ding doen.

Dat je heel wat plezier aan de job zal beleven, is één ding. Maar je krijgt er nog heel wat voor in de plaats. Naast een salaris van 28.000 Britse Pond per jaar (zo’n 30.000 euro), krijg je ook flink wat verlof, korting op je fitnessabonnement én heel wat uitnodigingen voor leuke feestjes. Oh ja, de speeltjes die je test mag je ook houden!

Hartje van Londen

Zie je de job helemaal zitten? Dan moet je wel naar Londen verhuizen, waar de hoofdzetel van de online seksshop gevestigd is. Geen probleem? LoveWoo zoekt een enthousiast en hardwerkend persoon die uitblinkt in schrijven en communiceren. Als je je hierin herkent, waag dan zeker je kans.

(dt/em) - Bron: Newsmonkey 

26 september 2017
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook