Welke job past bij mij?
Vorige

1 van 548

Volgende

Gezocht: stagiair-wereldreiziger die 3.500 euro wil verdienen

Ben je ouder dan 21, een krak in smartphonefotografie en op zoek naar een leuke stageplek? Royal Carribean UK & Ireland heeft dan misschien wel een droomjob voor jou! De rederij is op zoek naar een Instagram-expert die gedurende drie weken adembenemende foto’s kan maken tijdens een cruise.
#

Van een topjob gesproken... De geluksvogel die deze stage mag lopen, kan deze zomer niet enkel drie weken lang op cruise, hij of zij mag ook metropolen zoals New York, Beijing en Barcelona bezoeken. In ruil voor 3.500 euro moet je wel dagelijks memorabele en inspirerende Instagram-pareltjes publiceren. Aan een cocktail nippen, hoort daar misschien ook wel bij!

Vereisten

Royal Carribean is op zoek naar een veelbelovende fotograaf/storyteller/documentairemaker. Kandidaten moeten sowieso alle Instagram-filters perfect onder de knie hebben, een oog hebben voor extraordinaire plekjes en een expert zijn op vlak van sociale media. Andere vereisten: een eigen smartphone bezitten en een onstilbare honger naar avontuur hebben.

Topsalaris

Naast een mooi loon van 3.000 pond (ca. 3.500 euro) mag je ook nog rekenen op een dagelijkse onkostenvergoeding en toegang tot de fitness, het zwembad, de klimmuur en de restaurants aan boord van het cruiseschip.

Solliciteren

Ben je ouder dan 21 jaar en gedurende drie weken vrij in juni en juli 2017? Dan kun je solliciteren door je beste reisfoto’s of korte videofragmenten vóór 31 januari 2017 op Instagram te taggen met #ExtraordinaryExplorer en @RoyalCaribbeanUK. Een driekoppige jury beslist wie de gelukkige stagiair wordt.

Trek er dus nog snel op uit en instagrammen maar!

(em) 

12 januari 2017
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook