In de file Vorige

1 van 95

Volgende

File op viaduct Vilvoorde? Microsoft trakteert!

Zaterdag 18 juni is het zover, dan starten de werken aan het viaduct in Vilvoorde. Mensen die elke dag over de viaduct moeten, kijken nu al op tegen de mogelijke files. Dat hebben ze bij Microsoft begrepen: zij trakteren pendelaars op croissants en koffie.

16 september 2011

Delen

Viaduct

Het werd al langer aangekondigd, maar nu is het zover: van zaterdag 18 juni tot 7 september vinden er werken plaats aan het viaduct in Vilvoorde. Normaal voorspelt de vakantieperiode een rustig traject van en naar het werk. Deze zomer zal het echter andere koek zijn…

Croissant en verse koffie

Wegenwerken betekenen in de meeste gevallen extra fileleed. En dat terwijl Brussel nu al uitgeroepen is tot de stad met de meeste files in Europa. Bij Microsoft is deze vaststelling niet in dovemansoren gevallen. Een aantal werknemers die de files grondig beu zijn, besloten deze week om een spontane actie op poten te zetten.

Aanstaande maandag 20 juni rijden de werknemers zoals elke ochtend naar hun werk, maar maken ze een tussenstop in een wegrestaurant op de snelweg in Waarloos, Groot-Bijgaarden en Nivelles. Zo kunnen ze daar alvast beginnen werken en verliezen ze geen tijd in de file. Om andere pendelaars te overtuigen hetzelfde te doen, trakteert het management van Microsoft de eerste 200 bezoekers in de deelnemende tankstations richting Brussel op een croissant en een koffie.

Deelnemende tankstations:  

  • E19 Waarloos (Total)
  • E40 Groot-Bijgaarden (Texaco)
  • E19 Nivelles (Total)

Ook Telenet stapt mee in het initiatief en voorziet maandagvoormiddag gratis toegang tot draadloos internet in de deelnemende tankstations.

Facebook en Twitter

Microsoft wil op deze manier een mentaliteitsverandering teweegbrengen en de brug maken naar andere manieren van werken. Bovendien is het een perfecte manier om hun ondersteuning aan de werken in Vilvoorde in de kijker te zetten.

Om hun actie meer kracht bij te zetten, gaat Microsoft de sociale netwerksites aanspreken. Geïnteresseerden kunnen hen volgen via Facebook (‘Maakdebrug/Faiteslepont’) of op Twitter (#maakdebrug #faiteslepont).

(mw)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?