Het loon van...
Vorige

1 van 764

Volgende

Een stagiair vs. een ervaren architect: het verschil in loon?

Wie ergens stage loopt, weet dat hij/zij voor een tijdje hard zal moeten werken voor weinig loon. Meestal wordt dat achteraf echter ruimschoots goedgemaakt.
#

We vergelijken het loon én de extralegale voordelen van 2 architecten. De ene is pas aan de slag, als stagiair. De andere is al een tijdje zaakvoerder van z’n eigen architectenbureau. En ja, dat laat zich voelen ...

Architect zonder (veel) ervaring

Thomas Verschuren (26) uit Antwerpen maakt ontwerpen voor appartementsgebouwen, sociale woningen en guesthouses. Werfervaring heeft hij nog niet. Zijn ambitie: het opstarten van een eigen architectenbureau.
>> Hoeveel verdient Thomas netto per maand? 

Thomas Verschuren 

Architect met ervaring

Ronny Custermans (38) uit Houthalen-Helchteren is architect-zaakvoerder van WeBuild bvba. Als bedrijfsleider heeft hij - in de mate van het mogelijke – de luxe om zijn loon zelf te bepalen, in functie van zijn privéleven.
>> Hoeveel verdient Ronny netto per maand? 

Ronny Custermans 

(kv) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

12 februari 2013
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook