Collega's
Vorige

1 van 482

Volgende

40% vrijgezelle mannen wil seks met collega in kopieerhok

8 september 2011
Seks met een collega: het blijft een gewaagde zet. Want stel je voor dat je collega’s het te weten komen… “Dat is om problemen vragen”, zeggen velen.
Seks kopieermachine

Toch zouden veel single mannen graag eens van bil willen gaan met die ene knappe vrouwelijke collega. Op de kopieermachine bijvoorbeeld… Een onderzoek van MVSingles bij 34.000 kaderleden heeft dat aangetoond. In de survey zegt 40% van de vrijgezelle mannen dat ze best wel eens seks zouden willen hebben op het werk. Bij de vrijgezelle vrouwen ligt dat percentage beduidend lager, op 8%.

Seks op het werk

Bij heel wat werknemers blijft het niet bij fantaseren. Uit het onderzoek blijkt dat 12% van alle mannelijke respondenten en 11% van de vrouwen al eens tijdens de kantooruren seks heeft gehad. Voor de mannen is de kopieerruimte daarvoor de meest geschikte plek.

Eén derde heeft het graag als er met hem of haar geflirt wordt door collega’s. Zestig procent van de vrouwen en 75% van de mannen beweert zelf collega’s te verleiden tijdens de werkuren. En maar liefst één op drie vrijgezellen heeft al eens een relatie gehad met iemand van dezelfde werkvloer…

VIDEO: Blinde collega’s aanwerven is dé oplossing!

(jn)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook