Werkplek
Vorige

1 van 578

Volgende

De 5 vuilste jobs ter wereld

23 maart 2012
Je doet je werk niet graag? Wedden dat het nog erger kan? Vuiler in ieder geval ...

De 5 vuilste jobs ter wereld volgens ons …

Een parenclub proper houden

Daar kom je wat tegen (van horen zeggen). Achtergelaten condooms, plakkerige wanden, … Je hebt er ook van die filmzaaltjes waar je leuke video’s kan gaan bekijken. Iets anders dan bij Kinepolis. Die plakkerige plekken zijn er meer dan een omgestoten beker frisdrank. Je kan natuurlijk wel gratis naar porno kijken. En je kan opscheppen op café met wat je allemaal meemaakt. Maar om een lief te versieren of bij een bezoek aan je schoonmoeder verzin je best toch maar best een fictief beroep. Model, president of tv-presentator ofzo.

Gebruikte condoom

Wachter bij Buckingham Palace

In het Britse leger beschouwen ze dit als een van de ergste jobs. Naast het feit dat een wachter urenlang bewegingsloos moet blijven staan en niet mag lachen, moet hij er ook nog eens paasbest uitzien. De soldaten spenderen dagelijks uren om hun uniform te onderhouden en hun laarzen te kuisen. Voordat ze mogen plaatsnemen voor het koninklijk paleis worden ze serieus gecontroleerd. Wie er niet piekfijn uitziet, wordt gestraft. Met een extra wachtbeurt bijvoorbeeld. O hel!

Buckingham Palace Guards

Dieren masturberen

Onderzoekers die sperma van beesten nodig hebben voor vruchtbaarheidsonderzoeken of kunstmatige inseminatie hebben een aantal opties. De ene al aantrekkelijker dan de andere … Ze kunnen het goedje proberen te verkrijgen door een elektrische sonde anaal in te brengen. Zo kan bij de dieren opwinding en ejaculatie opgewekt worden. Andere manieren zijn een kunstmatige vagina over het dier z’n penis brengen of het (eenvoudiger?) doen op de ouderwetse manier: het dier met de hand masturberen. Voor deze laatste 2 opties moet het beest getraind worden vooraleer je het voor “echt” kan doen. Ook die trainingen lijken ons niet echt een superjob.

Paard masturberen

Wc-hokken op festivals en bouwwerven proper maken

Wanneer de nood het hoogst is, onze beste vriend. Maar die mobiele toilethokken onderhouden is minder plezant. Kijk even mee waar zo’n sanitair bediende zich moet doorworstelen.

Met een tank zuigen ze de uitwerpselen op. Nadat ze in het toilet alle papier en andere vuiligheid opgeruimd hebben, moeten ze het toilet binnen en buiten afspuiten met een hogedrukspuit. Eén wc-hok reinigen duurt maar enkele minuten, maar als je een hele dag lang het ene toilet na het andere moet proper maken, lijkt ons dat niet plezant …

Maar (propere) toiletten zijn wel plezant. Studio Brussel testte hoeveel mensen er in een Dixi-toilet kunnen.Dode dieren van de rijweg verwijderen

De resten van overreden dieren van de weg schrapen … Er bestaan leukere jobs. Ze doen hun werk terwijl het verkeer gewoon verder raast. Nu moet wel gezegd dat dit vooral in landen zoals Australië gebeurt. Een overreden kat of konijn laten we in België gewoon liggen.

Roadkill

(mr) 

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook