Liefde en seks
Vorige

1 van 90

Volgende

Bankier ontslagen na naaktfoto in live-uitzending

4 februari 2010
Kijk zelf even achterom voordat je achter de rug van je baas kleine misstappen begaat. Naar bloot surfen, is bijvoorbeeld nooit zonder gevolgen …
Miranda Kerr nue

Schaars geklede vrouwen bekijken op je computerscherm kan je niet echt professioneel noemen. Kan je het toch niet laten om tijdens de werkuren (toevallig) even naar wat foto’s te gluren? Wees dan discreet.

Ontslagen dankzij Miranda Kerr

Een Australische bankier nam wel een groot risico terwijl hij enkele foto’s van lingeriemodellen op zijn werk bekeek. Hij figureerde namelijk in de achtergrond terwijl zijn collega een live verslag uitbracht in het nieuwsprogramma ‘7 News’. Was het een ongelukkig toeval? Of een grapje? De Australische bank Macquarie kon er alleszins niet om lachen en ontsloeg hem.

De ex-bankier beweert dat hij gewoon een mail opende. En de foto’s van het lingeriemodel Miranda Kerr stonden hem duidelijk aan. Jammer genoeg verloor hij door deze ongelukkige flater zijn baan. Velen, waaronder misschien zelfs de glimlachende nieuwslezeres van 7 News, zagen er wel de humor van in. Het fragment werd alvast een instant YouTubehit die al meer dan 1 miljoen keer is bekeken.

Bekijk de video:

  

(ab)      

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook