Antwerps familiebedrijf Michielsens zoekt voortdurend krachten en leidt ze zelf op

7 juni 2018
Michielsens
Met hun opvallende oranje kleur zijn ze ook u wellicht al opgevallen: de kranen van Michielsens uit Wijnegem duiken overal in het land op. Om ze te bedienen, zoekt het Antwerpse familiebedrijf voortdurend naar geschikte machinisten.

Met ruim een halve eeuw ervaring is Kranen Michielsens de referentie in de verhuur van mobiele telescoopkranen en torenkranen. Van particuliere opdrachten tot complexe projecten in de industrie. Voornamelijk in de bouw- en petrochemiesector worden grote kranen ingezet. Gegroeid vanuit het Antwerpse heeft het bedrijf intussen depots in heel Vlaanderen.

Kraanmannen en riggers

“Onze groei is op dit moment afhankelijk van het aantal beschikbare medewerkers. We zijn daarom voortdurend op zoek naar kraanmachinisten en riggers die assisteren bij het begeleiden van de lasten. Voor kraanman bestaat geen opleiding, daarom leiden we zelf onze mensen op. De opleiding bestaat uit twee weken training op het depot en twee weken op de werf zelf”, vertelt Keije van Hoorick, Sales & Marketing Manager.

(br)

Michielsens kraan te Westerlo
“Als kraanman of rigger moet je avontuurlijk zijn aangelegd. 's Ochtends weet je niet hoe je dag eruit ziet. Het is niet altijd fysiek zwaar, aangezien er veel zittend werk is, maar je moet wel rekening houden met onregelmatige uren en lange dagen. Voor wie van een uitdaging houdt, is het heel gevarieerd werk, telkens een andere opdracht op een andere plaats. Je hebt veel doorgroeimogelijkheden tot onder meer ploegbaas of werfleider”, zegt Van Hoorick.
  • Jobs voor Michielsens

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14998 andere jobs