AB zoekt huisreporter

20 juli 2011
Voor het nieuwe concertseizoen is de AB op zoek naar een huisreporter die het reilen en zeilen in de concertzaal wil verslag geven. Een unieke kans voor jonge, gepassioneerde muziekliefhebbers met een scherp oog en een vlotte pen.
AB Huisreporter

Gedurende de drie voorgaande concertseizoenen had de AB drie huisfotografen rondlopen. Drie jonge gepassioneerde (amateur-)fotografen kregen de kans om zich, onder leiding van professionals, te ontplooien als concertfotografen. Dit jaar gaat de AB nog een stapje verder en breidt het de functie uit.

Muziekreporter

De allereerste AB Huisreporter krijgt de kans om heel wat ervaring op te doen in de muziekscène. Naast foto’s maken, moet de reporter ook via blogs, vlogs, tweets en alle andere moderne communicatiemiddelen verslag uitbrengen.

Cadeau’s

Behalve de mogelijkheid om heel wat ervaring op te doen en concerten mee te pikken, krijgt de Huisreporter ook nog heel wat andere voordelen: een Samsung-pakket (Samsung Galaxy S II, Galaxy Tab, Samsung fotocamera en laptop), een jaar lang gratis toegang tot de AB én de mogelijkheid om je creatieve uitspattingen te delen met de wereld via de AB Applicatie op alle smartphones van Samsung.

Arnout Bracke van StuBru

Waarschijnlijk nog beter dan al het voorgaande, is de professionele begeleiding die de reporter krijgt van Arnout Bracke, de crossmediale duizendpoot van Studio Brussel en zanger Milow. Van hem zal de reporter heel wat kunnen leren. Om het kort samen te vatten: een droom voor al wie een carrière in de professionele multimedia ambieert.

Voel je het nu al kriebelen om de Huisreporter van de AB te worden? Dan kan je je nog tot 31 augustus inschrijven via de AB-website.    

(mw)     

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook