Collega's
Vorige

1 van 459

Volgende

7 manieren om seks te hebben met een collega … zonder gepakt te worden

Een verhouding op het werk is spannend en… erg gevaarlijk. Je doet er dus best aan om alles verborgen te houden voor je collega’s én baas. Hoe?
#

 1. Gebruik nooit je e-mailadres van het werk
  IT-jongens zijn eenzaten met te veel tijd. Je e-mailverkeer op het werk is niet veilig voor hen. Kantoorromances ontstaan dikwijls uit uit de hand gelopen mailtjes. Bewaar je dirty talk daarom voor Hotmail, Gmail of Facebook, anders kan het wel eens snel gedaan zijn.
 2. Laat die eerste kus buitenshuis gebeuren
  Sta je te bibberen op je benen als die sexy collega naar je lacht maar weet je niet goed of het wederzijds is? Vraag hem of haar dan om samen iets te gaan drinken na het werk. Nadien wandel je natuurlijk mee naar de auto, neem je afscheid en … laat je de natuur de rest doen. Maar begin er niet aan op kantoor.
 3. Doe ‘het’ in de trappenhal
  Je bureau is een opwindende plaats voor een intieme kennismaking met je kersverse verovering. Maar let op: gesloten deuren zijn al snel verdacht en vergaderzalen kunnen geopend worden. Trappenhallen daarentegen zijn perfect! Het gevaar om betrapt te worden is minimaal, je hoeft niet samen aan te komen of te vertrekken én je hoort mensen al van ver aankomen.
 4. Pas op met inside jokes
  Oefen alvast je pokerface, anders kan jullie affaire wel eens heel snel uitkomen en dan is de fun eraf. Inside jokes die jij en je partner in crime alleen snappen zijn dodelijk. Laat geheime boodschappen als ‘de trappen zijn wel heel glad vandaag’ achterwege.
 5. Word niet zat op het bedrijfsfeestje
  Vergeet het, ongezien flirten op een bedrijfsfeest lukt niet. Drink een watertje en laat Rudy van de personeelsdienst op de dansvloer zijn gang gaan met zatte Peggy. Zij zijn de ideale bliksemafleider voor jullie verhouding. Zo kan je ongestoord je gang gaan met je nine-to-five-lief tussen de derde en de vierde verdieping.
 6. Hang een proper hemd in je auto
  Wil je je romance langer laten duren dan vierentwintig uur? Hou dan een tandenborstel en tandpasta bij de hand. Vergeet ook je deo en een vers hemd of een nieuwe blouse niet. Het is absoluut noodzakelijk om jullie sporen zo goed mogelijk uit te wissen. Vraag maar aan Bill Clinton …
 7. Vertel niemand over de breuk
  Alle goede dingen komen tot een eind. Eens je affaire stopt door een promotie, andere prioriteiten, de kinderen, zijn vrouw of haar zwangerschap … spreek er dan nooit meer over. Het was plezant. Maar nu terug aan het werk!
  

(mr / Bron: Playboy) 

14 januari 2010
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook