Bazen
Vorige

1 van 392

Volgende

4 stomme zaken die je baas koopt

Door de crisis houden de meeste bedrijven de vinger op de knip. Toch zijn er nog heel wat frivoliteiten waar heel wat geld aan verkwist wordt.
#

Oké, er is misschien geen ruimte voor opslag dit jaar. Maar kijk eens aan welke onnodige spulletjes je werkgever geld uitgeeft. Ook jouw bedrijf kan slimmer met zijn centen omgaan. Het magazine Forbes zet enkele geldverslinders op een rij.

 1. Toners
  Duizenden euro’s vloeien naar toners en cartridges. Veel bedrijven kopen cartridges van een merk bij de meest bekende groothandels. Maar hervulbare exemplaren bestellen via het web, levert al snel een besparing op. Niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.
 2. Koffie
  Dure lattes en espresso’s van de koffiebar kosten meer dan een slok op de borrel. Investeer in een goede koffiemachine voor het hele kantoor. Dat bespaart je meteen ook een trip naar de Starbucks.
 3. Verlichting
  Timers en lichtsensoren kosten nog maar enkele euro’s. Je hebt dus geen excuus om ze niet te installeren. Zo blijven de lichten niet onnodig branden.
 4. Folders
  Bestelt jouw bedrijf nog voor duizenden euro’s folders en ander promotiemateriaal? Dat geld kan beter aan een goede website besteed worden.
    

(ks)   

4 maart 2010
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook