Zo verdienen de rijken hun geld
Rijk worden, het is een droom van velen maar slechts realiteit voor een beperkt aantal 'gelukzakken'. Waaruit halen de rijken nu het merendeel van hun geld?
Geen idee hoe je je kerstboom dit jaar wil decoreren? Schakel eens een kerstboomstylist in die jouw boom omtovert tot een heus spektakel waarmee je je familie en vrienden jaloers kan maken. Pluspunt, de kerstboomstylist gaat de boom halen (ook van de zolder!) en ruimt deze na de feestdagen weer op.
Beroemde en rijke moeders die hun nachtrust niet willen laten vergallen door hun pasgeboren baby kunnen een beroep doen op nachtnanny's. Zij zorgen 's nachts voor het kind, zodat de ouders goed kunnen uitrusten. Moeders die borstvoeding geven worden wakkergemaakt door de nachtnanny wanneer de baby honger heeft en nemen het terug over van zodra de voedingssessie erop zit.
Iemand die jouw reis tot in de puntjes uitstippelt, zoals je visum regelen, vliegtuig en hotel boeken en activiteiten plannen, zorgt ervoor dat je zonder zorgen op vakantie kan vertrekken. Heerlijk, toch? Ook bij problemen is een persoonlijke reisagent de redder in nood. Hij of zij lost alles namelijk volledig voor je op, zonder dat je zelf contact moet opnemen met het hotel of de vliegtuigmaatschappij.
Lees ook in ons artikel 'Hoe brengen miljardairs hun vakantie door?' waar de superrijken zoal op vakantie gaan en welke bizarre reiseisen ze vaak stellen.
Ideaal voor wie niet graag winkelt of niet echt weet welke kledij en accessoires bij elkaar passen. Een personal shopper zorgt ervoor dat je er iedere dag piekfijn uitziet, zonder dat je hiervoor een uur voor je kleerkast moet staan.
Beetje ziekjes? De superrijken gaan nooit naar de huisdokter, de dokter komt steeds naar hen toe en heeft zelfs meteen de juiste medicatie mee. Ook een privéhospitaal opzetten, zodat je dicht bij je familie kan blijven tijdens ziekte, met een aantal persoonlijke verpleegkundigen behoort tot een van de vele mogelijkheden.
Bron: Businessinsider.com
Rijk worden, het is een droom van velen maar slechts realiteit voor een beperkt aantal 'gelukzakken'. Waaruit halen de rijken nu het merendeel van hun geld?
De volgende 10 beroemdheden waren op een bepaald moment in hun leven niet alleen arm, ze hadden ook een tijd geen dak boven hun hoofd.
E-mailen en facebooken op het werk maakt ons onbeleefder. Maar ook door sociale netwerken en smartphones worden we met z’n allen onproductiever en brutaler.
Verpleegkundige stijgt van plaats zes naar één op de knelpuntberoepenlijst van de VDAB. Al staan zoals vanouds veel technische beroepen in de top 10.
"Je moet jezelf non-stop soigneren als je helder wil zien, maar soms is het nodig om daar eens aan te ontsnappen en foert te zeggen" (Boris Vervoordt)
Het is niet altijd duidelijk of een reden tot ontslag een ‘dringende reden’ is. Wij pluisden het voor je uit.
Als slachtoffer van ongewenst gedrag op de werkvloer, kan je in de eerste plaats terecht bij de preventieadviseur en de vertrouwenspersoon van de onderneming waar je werkt.
Vraag je je af wat je competenties en carrièremogelijkheden zijn? Biedt je job je niet meer dezelfde uitdaging als vroeger? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou.
Werk jij nog in een kantoorruimte die je helemaal voor jezelf hebt? Dan ben je een van de weinigen, want de laatste jaren is de werkomgeving drastisch veranderd.