Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende

ARCHITECT / PROJECTONTWIKKELAAR

* Architect en/of projectontwikkelaar
* Multidisciplinair bureau actief in architectuur en ontwikkeling
* Uitvalsbasis Brecht, projecten in Vlaanderen

Hays Antwerpen | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze klant is een architectenbureau en projectontwikkelaar, beide actief in residentiële projecten (woningen en appartementen). Met een goed gevulde orderportefeuille zijn we op zoek naar versterking, zowel op vlak van architectuur als projectontwikkeling.


ARCHITECT / PROJECTONTWIKKELAAR

Functieomschrijving

Het is afhankelijk van jouw persoonlijke ambities en sterktes hoe deze functie ingevuld zal worden. Er is ruimte voor een (ingenieur-)architect, die instaat voor het ontwerpen, uittekenen, vergunnen en opvolgen van projecten. De projecten worden volledig in Revit uitgewerkt. Je krijgt hier de nodige opleiding voor. Daarnaast is er ook ruimte voor versterking in het voortraject van de projectontwikkeling. Hier sta je in voor de analyse van de projecten, inclusief haalbaarheidsstudie en coördinatie van het vergunningstraject. In beide gevallen werk je heel nauw samen met je collega's en ben je flexibel om allround mee te werken.


Profiel

We zijn op zoek naar kandidaten met een diploma Burgerlijk Ingenieur-Architect, master Architectuur of master Stedenbouw, die gepassioneerd zijn door hun vakgebied. Ervaring is geen must; ambitieuze en gedreven pas afgestudeerde kandidaten komen evenzeer in aanmerking als kandidaten met relevante ervaring. Men is op zoek naar collega's die initiatief nemen en zin hebben om zaken vast te pakken. Belangrijk is dat je steeds eerlijk en open communiceert. Er is geen cultuur van 'hokjesdenken', wel van teamwerk en flexibiliteit.


Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch team waar je kan meebouwen aan de verdere groei van het bedrijf. Je start in een uitdagende job met een gevarieerd takenpakket, afgestemd op jouw persoonlijke interesses. Men biedt ontplooiingskansen, opleidingen en een competitief salarispakket (zowel in loondienst als op zelfstandige basis).

Wil je verdere inlichtingen over deze job als Architect / Projectontwikkelaar? Neem dan contact op met Sarah Peeters van HAYS Construction op het nummer 0498/17 66 05.

Interesse?

Hays Antwerpen
Sarah Peeters
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 53 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Architect' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.