Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 34

Volgende

Application Owner SharePoint

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Application Owner SharePoint

Functieomschrijving

Als Application Owner Sharepoint ben je verantwoordelijk voor het beheer van het SharePoint-platform op vlak van performantie, stabiliteit, coherentie en gebruiksvriendelijkheid.
In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van het SharePoint-platform.
Daarnaast sta je garant voor de continuïteit en je voert hiervoor de nodige testen uit. Bovendien verricht je de nieuwe releases en ben je in staat de nodige scripts of query’s op te stellen.
Tevens verzeker je het beheer van de identificatie van incidenten voor de toepassingen en formuleer je proactief verbeteringen.
Ook het beheer van de applicatie-parameters, metadata en datakwaliteit valt onder je verantwoordelijkheden.
Tot slot bied je ondersteuning aan de tweedelijns support, gebruikers en verantwoordelijken van andere applicaties.

Profiel

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in dit domein.
Je zoekt een uitdagende en afwisselende functie. Je weet je verantwoordelijkheden binnen een project op te nemen. Met eigen initiatieven en de nodige creativiteit, weet je vlot oplossingen voor te stellen.
Je hebt uitstekende relationele vaardigheden. Je bent klantgericht en kan zowel autonoom als in teamverband werken.
Je hebt een goede kennis van SharePoint (Online, 365), SQL, scripting (Powershell, …), monitoring tools en WebService test tools (SoapUI, …).
Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren, terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.
Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.