Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 59

Volgende

APPLICATION ENGINEER - MEETINSTRUMENTEN | SERVICE | ANTWERPEN-BRUSSEL

Via Manpower

Staat 6 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen. Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant, gespecialiseerd in machinesturingen en geomatica van grondverzetmachines, zijn wij omwille van groei op zoek naar een (M/V) Application engineer op de baan die verantwoordelijk is ten oosten van de as Antwerpen-Brussel:

APPLICATION ENGINEER - MEETINSTRUMENTEN | SERVICE | ANTWERPEN-BRUSSEL

Functieomschrijving


Als application engineer sta je in voor het leveren van de service ivm. Meetinstrumenten uit het SPS-gamma. Dit is zowel telefonisch alsook ter plaatse bij de klant. In deze rol van application enginer ga je de problemen analyseren ivm. de sturingen van de machines. Daarnaast sta je ook mee in voor de levering en ingebruikname van de apparatuur bij de klant. Aansluitend ga je de klanten opleiding geven omtrent de werking de meetinstrumenten. Je werkt in dagdienst en bent flexibel.

Profiel


Je hebt genoten van een opleiding landmeter en hebt ervaring in een gelijkaardige functie. Een pluspunt voor deze rol is technische praktijkervaring met machinesturingen en of landmeetkundige hard- en software. Je bent analytisch ingesteld en werkt graag probleemoplossend. Daarnaast ben je service-minded en klantgericht. Je spreekt vlot NL/FR met kennis Engels. Je kan zowel goed werken in team als zelfstandig.

Aanbod


Je gaat van start met onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk salaris, groeps-en hospitalisatieverzekering, gereedschap, servicewagen, etc. Er wordt belang gehecht aan je persoonlijke carrière waardoor je start met een opleidingsperiode alvorens je zelfstandig de baan op moet.
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als application engineer? Stuur dan vandaag nog je CV door naar yana.tilborghs@manpower.be of bel me op het nummer 03 217 97 20.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.